Auchan şi Glovo au încheiat un parteneriat pentru livrări la domiciliu. Serviciul este disponibil în 18 oraşe

Peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate, de miercuri, online prin aplicaţia Glovo.
Economica.net - mie, 17 feb. 2021, 13:14
Auchan şi Glovo au încheiat un parteneriat pentru livrări la domiciliu. Serviciul este disponibil în 18 oraşe

Serviciul este disponibil în toate cele 18 oraşe în care retailerul este prezent, livrările fiind efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii, conform unui comunicat remis AGERPRES.

În aplicaţia Glovo, utilizatorii vor regăsi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe şi legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar şi produse cosmetice, de înfrumuseţare, pentru îngrijirea grădinii şi curăţenia casei, jucării sau electrocasnice. Cumpărăturile vor fi livrate de Glovo din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

„Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo şi că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicaţie”, a declarat Victor Răcariu, general manager Glovo CEE.

Potrivit celor două companii, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei şi poate ajunge până la 15,99 lei, în funcţie de oraşele în care serviciul este disponibil.

Glovo este o platformă de livrare rapidă, lansată în Barcelona. Compania este prezentă în 548 oraşe din 21 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa şi Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi şi peste 25.000 de parteneri asociaţi din întreaga lume.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o reţea de 43 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 34 în staţiile Petrom, şi cinci supermarketuri Auchan.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...