1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Auchan susţine Lactate Brădet şi vrea să continue parteneriatul cu această companie

Retailerul francez Auchan a luat poziţie faţă de situaţia în care se află compania Lactate Brădet, unde ANSVSA a descoperit brânză contaminată cu E.coli. Retailerul a retras produsele acestei companii de pe rafturi, dar spune că va continua colaborarea care a început în 2008.

03 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Auchan, unul dintre cei mai importanţi retaileri alimentari de pe piaţa locală, a anunţat, printr-un comunicat, că susţine compania Lactate Brădet unde s-a depistat brânză contaminată cu E.coli. "Auchan este o companie românească în România iar ambiţia şi responsabilitatea sa sunt de a crea valoare pentru furnizorii români şi produsele româneşti prin susţinerea acestora. Dorim să precizăm faptul că lucrăm cu firma Brădet şi cu domnul Badea încă din anul 2008. 

Colaborarea, care a fost întotdeauna bazată pe o bună relaţie comercială, se datorează şi pasiunii şi implicării de care a dat dovadă acest producător. Scopul Auchan este de a-l ajuta în această situaţie grea, fiind conştienţi de dificultatea cu care se confruntă. Dorinţa noastră este de a-l susţine într-un mod concret şi rapid, în măsura în care o putem face. Fără să intrăm în detalii, confirmăm continuarea parteneriatului început în anul 2008 şi vom da dovadă de
solidaritate şi înţelegere faţă de acest partener de afaceri", se arată în comunicvatul Auchan.

Pe 1 martie, Auchan a anunţat că a decis să retragă încă de pe 20 februarie toate produsele din sortimentaţie de la furnizorul Brădet, fără ca această măsură să fi fost solicitată de autorităţi. "Vă reamintim însă că din declaraţiile transmise de către domnul Daniel Lupu, Director DSV Argeş, lotul cu probleme nu s-a regasit în hipermarketuri", spunea în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO