1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Auchan vrea să extindă parteneriatul cu Petrom şi să vândă produse în magazinele din staţiile Petrom

Auchan are intenția de a extinde parteneriatul care vizează deschiderea de magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom. Acest parteneriat presupune ca magazinele aferente stațiilor de distribuție Petrom vor rămâne în continuare proprietatea OMV Petrom Marketing, iar Auchan va derula comerțul cu produsele din magazine.

25 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Auchan România este membră a grupului Auchan Holding, principalul obiect de activitate fiind comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

În România, Auchan îşi desfăşoară în prezent activitatea prin 33 hipermarketuri şi prin 22 magazine de proximitate MyAuchan.

Parteneriatul a fost inițiat în 2017 cu o fază pilot în cadrul căreia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în 15 stații Petrom.

 La începutul anului, OMV Petrom Marketing și Auchan Retail România au semnat un Memorandum de Înțelegere în vederea extinderii parteneriatului, iar obținerea aprobării din partea Consiliului Concurenței este un pas necesar în cadrul acestui proces.

„În prezent, negocierile sunt în desfășurare. Implementarea parteneriatului este condiționată de finalizarea acestor negocieri. Magazinele MyAuchan funcționează în incinta stațiilor Petrom, fiind operate de partenerii stațiilor”, susțin oficialii Auchan.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO