1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Auto

Audi va majora anul viitor producţia la fabrica sa din Ungaria

Grupul auto german Audi va majora în 2020 producţia de motoare la fabrica sa din Ungaria la 2,25 milioane de unităţi, a anunţat ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, transmite Reuters.

05 noi, 2019 | Agerpres

Un reprezentant al Audi de la sediul central din Ingolstadt, Germania, nu a dorit să comenteze asupra planurilor interne ale producătorului de maşini premium.

"Ei intenţionează să producă anul viitor 2,25 milioane de motoare, iar până acum recordul anual a fost de două milioane", a declarat Szijjarto la o conferinţă de presă, când a fost rugat să comenteze informaţiile privind posibilele concedieri la subsidiara Audi din Ungaria.

În aprilie, subsidiara Audi din Ungaria anunţase că în 2019 vrea să majoreze semnificativ producţia de motoare, faţă de nivelul din 2018, de 1,95 milioane.

De asemenea, în iulie a informat că va extinde producţia de motoare pentru vehicule electrice la fabrica sa din Gyor, în vestul Ungariei, urmând să fie create 250 de locuri de muncă.

Audi, care face parte din grupul german Volkswagen, are aproximativ 13.000 de angajaţi la fabrica din Gyor, care şi-a început activitatea în 1994.

Alţi importanţi producători auto din Ungaria sunt General Motors, Daimler, Opel şi Suzuki Motor Corp.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO