1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

News

Audi vrea să îşi dubleze vânzările pe piaţa din China până în 2023

Constructorul german de automobile premium Audi vrea să îşi dubleze vânzările de pe piaţa din China în următorii şase ani, a declarat directorul de vânzări de la Audi, Bram Schot, pentru săptămânalul german Automobilwoche, transmite Reuters.

02 apr, 2018 | Agerpres

Anul trecut, Audi, divizie a grupului Volkswagen, a vândut 597.000 de automobile în China, care este deja cea mai importantă piaţă a sa.

'În 2023, vrem să vindem 1,2 milioane autovehicule în China', a declarat Bram Schot pentru săptămânalul german Automobilwoche. Potrivit acestuia, piaţa de automobile premium din China are potenţialul de a creşte până la trei milioane de vehicule pe an. 'Cine vrea să profite de acest potenţial, trebuie să fie pregătit' a spus directorul de vânzări de la Audi

Schot a mai spus că Audi va continua să lucreze cu constructorii chinezi SAIC şi FAW, după ce anul trecut a reuşit să soluţioneze disputa cu concesionarii din China care riscau să îi afecteze vânzările pe cea mai mare piaţă auto din lume. Disputa a fost provocată de colaborarea pe termen lung dintre Audi şi SAIC Motor Corp, colaborare care i-a nemulţumit pe dealerii Audi din China, care comercializează şi alte vehicule produse în China de un joint venture dintre Audi şi constructorul chinez FAW Corp.

China solicită companiilor străine să înfiinţeze societăţi mixte cu parteneri locali, pentru a se asigura că producătorii auto chinezi obţin acces la tehnologie şi know-how.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO