1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Austriecii de la Erste fac un turn de 15 etaje în centrul Bucureştiului FOTO

Proprietarii mallului Sun Plaza vor construi o clădire de birouri în Capitală. Investiţia este de 66 de milioane de euro.

10 mai, 2012 | | ECONOMICA.net

Austriecii de la S IMMO AG, divizia de investiţii imobiliare a grupului Erste Bank, vor construi o clădire de birouri de 15 etaje la intersecţia Bulevardului Uranus cu Calea Griviţei. Proiectul, numit The Mark, necesită o investiţie iniţială de peste  66 de milioane de euro.

Turnul de 15 etaje, alături de clădirea Podium, care are şase etaje, vor avea o suprafaţă cumulată de 28.000 mp. Proiectul oferă 275 locuri de parcare plus 44 de spaţii suplimentare in zona exterioară. Suprafetele pe etaj vor varia între 250 mp şi 2.300 mp. Colliers International şi Jones Lang LaSalle au fost numiţi agenţi co-exclusivi ai proiectului şi a fost creat de compania de arhitectură Chapman Taylor.  

“The Mark a fost conceput pentru a oferi condiţii de mediu excepţionale, durabilitatea fiind prioritatea clară a fiecărei etape de dezvoltare. Prin localizare, tehnologia avansată şi design-ul avangardist, proiectul va reprezenta o nouă clădire emblematică, nu doar pentru portofoliul S IMMO, ci, mai ales, pentru locuitorii oraşului Bucuresti”, a declarat Friedrich Wachernig, membru al Consiliului de Administraţie al S IMMO AG.

Pe piaţa românească, S IMMO AG deţine mallul Sun Plaza în care s-au investit 200 de milioane de euro, hotelul Novotel şi un teren în Jilava, unde compania areprogramată dezvoltarea unui centru comercial.
 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO