1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

After Business

Maşini, motociclete şi fete tunate, la Auto&Moto Show în Pantelimon GALERIE FOTO

Automobile clasice, mașini şi motociclete modificate, unele chiar unicat, dar şi modele noi ale mărcilor prezente pe piaţa din România vor putea fi admirate până mâine, la EXPOROM, noul centru expozițional situat în Pantelimon ( Ilfov), la intersecția DN3 cu șoseaua de centură.

11 mai, 2013 | ECONOMICA.net

"Aflat la cea de-a doua ediţie, EXPOROM Auto&Moto Show reunește pasionaţii de automobile şi motociclete, însă ceea ce îl deosebeşte de alte manifestări de acest gen este accentul pus pe mixul de curente. De la prezentări ale maşinilor şi motocicletelor clasice, recondiţionate, retro la cele noi, respectiv modificate, expoziţia îşi propune să devină un etalon atât naţional cât şi internaţional pentru industria auto şi moto." a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Zilele următoare continuă cu înscrieri, calificări și măsurători pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, precum și defilarea de final a tuturor mașinilor expuse în cadrul expoziției. 25.000 de vizitatori sunt așteptați la cea de-a II-a ediție a Auto&Moto Show 2013

Într-un spațiu de 12.500 mp, fie că sunt producători, importatori sau distribuitori, expozanții sunt invitați să prezinte, să dezbată sau să lanseze în fața publicului larg noutățile în materie de auto, moto și sport. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.automoto-show.ro


Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor este gratuit de la stația de metrou Republica.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO