1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Polonezii de la Solaris, turcii de la Bozankaya și importatori BYD China vor să vândă autobuze electrice în două orașe din România

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a primit trei oferte la licitația pentru achiziția a 56 de autobuze electrice de 18 metri pentru orașele Brașov (12 bucăți) și Timișoara (44 bucăți). Vezi cum arată autobuzele nepoluante estimate la 38 de milioane de euro care ar putea circula în cele două mari orașe din România. 

13 apr, 2019 | | ECONOMICA.net

Cele trei oferte depuse la licitația MDRAP până la termenul limită din 10 aprilie provin de la importatori israelieni ai autobuzelor BYD din China, turcii de la Bozankaya Otomotiv și polonezii de la Solaris:

1. NEW KOPEL CAR IMPORT - SHLOMO MOTORS LTD

2. Asocierea BOZANKAYA OTOMOTIV MAK. İML. İTH. VE İHR. A.Ş. - Sileo GmbH, Salzgitter, Germania

3. SOLARIS BUS & COACH

MDRAP a lansat pe 8 februarie 2019 licitația pentru cele 56 de autobuze electrice, cu o valoare estimată de 184,5 milioane de lei (38 milioane de euro), fără TVA. Aceasta include pe lângă autobuze şi 56 de staţii de încărcare lentă si 19 de staţii de încărcare rapidă.

Licitaţia MDRAP este împărţită în două loturi:

Lotul nr.1 prevede achiziţionarea a 12 autobuze electrice pentru Municipiul Brașov, 4 stații de încărcare rapidă şi 12 stații de încărcare lentă. Valoarea estimată a contractului pentru acest lot este de 39,5 milioane de lei.

Lotul nr.2 prevede achizitionarea a 44 de autobuze electrice pentru Municipiul Timișoara, 15 staţii de încărcare rapidă şi 44 de staţii de încărcare lentă. Valoarea estimată a contractului pentru acest lot este de 145 milioane de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO