1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Autostrada Braşov – Bacău: contractul pentru proiectarea şoselei ce va lega Ardealul de Moldova ar putea fi semnat până la finele lunii – Cuc

Licitaţia pentru Autostrada Braşov – Bacău (A13) este în faza finală şi urmează să fie anunţat câştigătorul, a anunţat joi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Potrivit lui, contractul ar putea fi semnat chiar la finele acestei luni, dacă nu vor fi contestaţii. Amintim că trei competitori se bat pe contractul de elaborare a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru autostrada care va lega Ardealul de Moldova.

03 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

"La licitaţia pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic au depus oferte trei firme, iar acum s-a trecut la evaluarea financiară. Apoi aşteptăm 10 zile, termenul legal pentru contestaţii. Dacă nu e nicio contestaţie, la finele lui octombrie vom veni să semnăm contractul", a spus şeful Transporturilor, aflat în vizită pe şantierul Centurii Bacău.

Amintim că în data de 01 august 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov-Bacău".

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat atunci cei trei ofertanţi:

1. INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A.

2. Asocierea SEARCH CORPORATION SRL&PRIMACONS GROUP SRL

3. SC TPF INGINERIE SRL

Valoarea estimată a contractului pentru SF și PT este de 29,84 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului este de 30 luni.

În ceea ce privește costurile construcției, autostrada Bacău – Brașov a fost estimată la 2,1 miliarde de euro, fiind cea mai ieftină variantă care să lege Moldova de vestul țării.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO