1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Cum arată autostrada care va fi dechisă SÂMBĂTĂ. Galerie foto

După mai multe termene depăşite, autostrada Bucureşti-Ploieşti va fi deschisă traficului sâmbătă, 30 iunie.

25 iun, 2012 | ECONOMICA.net

Nici un oficial al Companiei de Autostrăzi sau al Ministerului Transporturilor nu a lansat un nou termen, în condiţiile în care mai sunt cinci zile până la inaugurare.

Românii vor putea circula aşadar pe încă 62 km de autostradă, între centura Bucureştiului şi intrarea în Ploieşti, pe centura de Vest- cei 6 km între Şoseaua Petricani din Bucureşti şi şoseaua de centură a Bucureştiului vor fi finalizaţi anul viitor. Pe porţiunea dintre Bucureşti şi Moara Vlăsiei, autostrada va avea trei benzi pe sens, fiind prima şosea de acest fel din România.

Potrivit romanialiberă.ro, deşi la finalul săptămânii este programată recepţia lucrării, autostrada încă nu are parcări, spaţii de servicii sau benzinării iar în punctele de acces autostrada nu este încă iluminată.

Autostrada, construită pe tronsoane de firmele Pizzaroti, Euroconstruct Trading 98, Pa&Co şi UMB Spedition (ultimele trei deţinute de celebrii regi ai asfaltului Besciu, Căşuneanu şi Umbrărescu), a costat circa 450 de milioane de euro.

Utilizatorul "baiazid" a postat pe forumul de infrastructură skyscrapercity.com mai multe imagini realizate pe şantierul autostrăzii sâmbăta trecută, deci cu o săptămână înainte de recepţie.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO