1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Autostrada de Centură Bucureşti: CNAIR a deschis ofertele pentru supervizarea construcţiei sectorului sudic

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a deschis ofertele depuse la licitaţia pentru supervizarea construcţiei celor trei loturi ale A0 Sud. În lupta pentru contractele de supervizare cu o valoare estimată de 88 de milioane de lei (18 milioane de euro) au intrat firme româneşti şi din ţări precum Franţa, Spania şi Slovacia.

08 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Lista ofertanţilor pentru supervizarea lucrărilor la A0 Sud, publicată pe 7 octombrie, cuprinde următoarele firme:

  1. Consitrans – Consorcio BBY – Artera Proiect
  2. Venturo Investment – Amberg Engeneering Slovakia – AE Dozoring
  3. Egis International – Search Corporation – Italrom Inginerie Internationala – Metroul SA
  4. TPF Ingineri – Septembrie Consulting – TPF Getinsa Euroestudios (doar loturile 1 şi 2)

CNAIR a lansat pe 20 iulie 2019 licitaţia pentru supervizarea lucrărilor de pe sectorul sudic din Autostrada de Centură Bucutreşti (A0).

Amintim că anul acesta au fost semnate contractele pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale A0 Sud. Loturile 1 şi 2 vor fi construite de turcii de la Alsim Alarko iar lotul 3 de către grecii de la Aktor.

În valoare de aproximativ 580 de milioane de euro, întregul proiect al A0 Sud, format din trei loturi, va permite descongestionarea circulației în zona de sud a Bucureștiului și va asigura traficul rutier de tranzit pe segmentul românesc al coridorul 4 Pan- European.

Proiectul A0, similar soluțiilor aplicate în zona marilor metropole europene, face parte din Master Planul General de Transport și urmează să fie finanțat prin POIM 2014-2020.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO