1EUR = 4.7352 RON | Bucureşti 26 º

Companii

"Autostrada Ford" - Constructorul lotului 2 al drumului expres Craiova - Piteşti este pregătit să înceapă lucrările

Constructorul tronsonului II al drumului expres Craiova - Piteşti este pregătit să înceapă lucările, a declarat vineri, în cadrul întrunirii unui grupului de lucru pentru monitorizarea stadiului lucrărilor la acest drum pe traseul din judeţul Olt, directorul de şantier Victor Constantinescu.

06 sep, 2019 | Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă a Instituţiei Prefectului Olt, un grup de lucru de monitorizare a stadiului lucrărilor la drumul expres Craiova - Piteşti, reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu şi ai primăriilor ce vor fi tranzitate de drumul expres, a fost înfiinţat de prefectul judeţului Olt Angela Nicolae şi s-a întrunit vineri.

Grupul de lucru, format din 35 de persoane, va urmări monitorizarea, analizarea şi dispunerea măsurilor necesare realizării acestui proiect la nivelul judeţului Olt.

Directorul de şantier al tronsonului II al drumului expres, Victor Constantinescu, a declarat, potrivit sursei citate, că "din punct de vedere al constuctorului, sunt pregătiţi să demareze lucrarea, fiind aduse deja agregatele pentru asfalt (75 de mii de tone), se lucrează la montarea staţiei de asfaltare, precum şi la cele două staţii de betoane, iar după data de 15 septembrie 2019 vor sosi şi instalaţiile pentru forat".

La construcţia drumului vor lucra aproximativ 400 de persoane, a mai spus directorul de şantier, conform comunicatului citat.

O nouă şedinţă a grupului de lucru pentru monitorizarea lucrărilor la drumul expres Craiova - Piteşti va avea loc săptămâna viitoare, dată până la care ar urma să fie identificate toate problemele legate de construcţia drumului, astfel încât să fie luate măsuri de rezolvare "în regim de urgenţă".

Prefectul Angela Nicolae a solicitat tuturor celor prezenţi la şedinţă maximă promptitudine şi operativitate în rezolvarea oricăror eventuale probleme apărute.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO