1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Autostrada Urbană: s-a lăsat asfaltul pe o bretea la intrarea în Bucureşti, la numai două luni de la inaugurare FOTO

Inaugurată în urmă cu doar două luni, Autostrada Urbană prezintă deja probleme. Astfel, pe una dintre bretele a apărut o tasare, iar zona a fost împrejmuită cu balize. Constructorul elen Aktor se va ocupa de reparaţii în baza garanţiei, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii CNAIR.

18 feb, 2019 | | ECONOMICA.net

Pasionaţii de infrastructură au semnalat luni dimineaţa că la intrarea A3 în București, breteaua spre Dimitrie Pompeiu deja s-a lăsat pe o lungime de circa 50 de metri și au fost puse semnalizări pentru ocolirea zonei.

"La bordură s-a lăsat. Și trotuarul în acea zonă s-a lăsat. Au pus balize să nu se apropie mașini de bordură. Este "valurită". Probabil în acea zonă sunt conducte și nu au tasat cum trebuie", spune un membru al forumului Asociației Pro Infrastructură.

Contactat de către ECONOMICA.NET, Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, a confirmat că în zona respectivă s-a produs o tasare și că aceasta a fost balizată, urmând ca reparațiile să fie executate de către constructor în baza garanției.

"Să sperăm că nu vor mai fi și alte suprize", a adăugat reprezentantul CNAIR cu privire la cel mai nou lot de autostradă inaugurat în România.

Pe 14 decembrie 2018,  reprezentanții CNAIR au recepționat lucrările la sectorul de autostradă București - Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) - km 3+325, cunoscut ca Autostrada Urbană. Cei 3,3 km s-au adăugat altor circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea strada Popasului și până la Centură.

Autostrada Urbană a fost proiectată și construită de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129.180.727,51 lei fără TVA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO