Autovit organizează un Black Friday de cinci zile în acest an

Autovit.ro a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că în anul acesta organizează cinci zile de Black Friday pentru cei care vor să își cumpere o mașină de pe cea mai mare platformă online din România destinată comercializării de autoturisme noi și rulate.
Economica.net - joi, 12 nov. 2020, 13:57
Autovit organizează un Black Friday de cinci zile în acest an

Potrivit companiei, reducerile din acest an sunt unele substanțiale, iar ofertele nu vor fi epuizate într-o singură zi. Într-un context social restrictiv și cu o situație economică generală marcată de efectele pandemiei, Autovit.ro vrea să vină în sprijinul utilizatorilor platformei prin stabilirea unei perioade mai lungi în care se poate lua decizia achiziționării unei mașini la preț redus.

Cea de-a șaptea ediție de Black Friday pe Autovit.ro se desfășoară în perioada 16-20 noiembrie, oferind cumpărătorilor 5 zile în care să își găsească mașina dorită. Black Friday a devenit o tradiție pentru Autovit.ro, care a organizat prima ediție dedicată autoturismelor în 2013. Anul acesta Black Friday devine Black Week pe Autovit.ro.

“Anul acesta avem cea mai lungă perioadă de reduceri din istoria Autovit.ro. Și facem asta pentru că știm cât de cumpătați au devenit românii cu veniturile și economiile lor. După locuință, achiziția unei mașini este prima investiție majoră pe care o facem în familie, așa că nimeni nu își dorește să ia această decizie rapid și neinformat. Ne bucurăm că și partenerii noștri susțin acest demers și am reușit să implicăm în campania Black Week peste 20 de dealeri auto de pe platforma noastră”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

În total, în cele 5 zile de Black Friday, pe Autovit.ro vor fi peste 250 de oferte pentru autoturisme cu o valoare totală a discount-urilor de peste 1 milion de euro. Valoarea mașinilor puse la vânzare depășește 9,5 milioane de euro. Sunt listate mașini de masă, în general, dar se vor regăsi oferte și pentru cele premium sau pentru cele electrice și hibrid.
Pentru a vizualiza de ofertele Black Week, utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli:

• Până pe 15 noiembrie trebuie să se înscrie pe pagina campaniei, unde vor completa un formular cu date de contact;
• Utilizatorii vor primi alerte prin email și SMS pentru a afla cu două ore înainte de lansare ce oferte sunt disponibile de Black Friday;

• În ziua lansării – 16 noiembrie – ofertele vor fi disponibile direct în site-ul Autovit.ro, unde va fi și un filtru dedicat care permite selectarea acestora.

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunari și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 20 ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor a inițiat două proiecte pentru exproprieri suplimentare pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Sud (A0 Sud), unde lucrează deja turcii de la Alsim Alarko, și......
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz, care intenționează să construiască o primă centrală pe gaze în parteneriat cu firma GSP Power la Halânga, ...
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea perioadei de rambursare
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea ...
Lichiditatea de pe piaţa bancară şi dezechilibrul dintre depozite şi credite determină băncile să găsească noi metode ...
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Joe Biden a decis ca trupele americane să rămână în Afganistan dincolo de data de 1 mai prevăzută într-un acord cu ...