Avanpremiera BMW Seria 4 Gran Coupé are loc la Bucharest Gaming Week

BMW a decis să prezinte pentru prima dată un nou model în cadrul unui eveniment de gaming. BMW Seria 4 Gran Coupé debutează la Bucharest Gaming Week.
Robert Stan - mar, 26 oct. 2021, 12:39
Avanpremiera BMW Seria 4 Gran Coupé are loc la Bucharest Gaming Week

Alături de debutul BMW Seria 4 Gran Coupé la Bucharest Gaming Week, Seria 2 Gran Coupé vine într-o prezentare specială ca maşină oficială a evenimentului. Cu o colaborare bogată cu Racing League România, BMW punctează colaborarea cu sim racingul prezentând o cursă a campionatului RLR. Sim racingul este pus în valoare şi de un documentar despre un volan creat în paralel pentru pentru cel mai avansat model de curse BMW, dar şi pentru sim racing. Pilotul oficial Philipp Eng va fi prezent cu un mesaj pentru comunitatea de sim racing din România.

Noul BMW Seria 4 Gran Coupé este primul model care debutează pe piaţa din România într-o prezentare în cadrul unui eveniment de gaming. Prezentarea va fi făcută în cadrul unui live special, într-o colaborare între JaxiTV, unul dintre cei mai apreciaţi streamers de gaming din România, şi Tudor Bratu, journalist auto.

BMW şi-a definit imaginea sportivă prin modelele din segmentul mediu. BMW Seria 4 Gran Coupé este cel mai nou model al mărcii în acest segment încărcat de tradiţie. Vine în plus cu un design elegant, de coupé cu patru uşi, cu un acoperiş înclinat în spate şi geamuri fără rame. Sportivitatea este un element definitoriu pentru model şi este asigurată printr-o arhitectură bazată pe tracţiune spate, distribuţia perfectă a maselor (50:50) şi un sistem sofisticat de suspensie şi direcţie. Noul 4 dispune de o gamă largă de propulsoare, care include versiuni mild-hybrid şi legendarul motor pe benzină, cu şase clindri dispuşi în linie. Din primăvara anului viitor, două modele modificate extins pentru propulsie electrică vor debuta pe piaţa din România.

BMW Seria 2 Gran Coupé a debutat pe pieţele globale anul trecut şi reprezintă deschiderea mărcii către noi tipuri de motorizări. Cel mai mic „Gran Coupé” al mărcii a primit la lansare titlul „Cea mai frumoasă maşină a anului” în baza unui sondaj online international. Dinamica BMW este combinată cu un spaţiu deosebit de generos pentru clasa compactă, dar şi un pachet extins de accesorii şi echipamente, aşa cum este sistemul Head-Up Display, controlul prin gesturi sau BMW Connected Drive cu navigaţie inteligentă, dar şi Apple CarPlay sau Android Auto wireless.

Pentru Bucharest Gaming Week, BMW Seria 2 Gran Coupé intră în joc. Îi va conduce pe streameri la eveniment cu un şofer special – Nikita, unul dintre personajele jocului Garena Free Fire 4th Anniversary.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...