1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Avarii la RADET: Peste 700 de imobile, printre care şi clădirea Ministerului de Finanţe, au rămas fără apă caldă şi încălzire

Peste 700 de imobile din Bucureşti, printre care şi sediul Ministerului de Finanţe, au rămas astăzi, 5 decembrie, fără apă caldă sau încălzire, datorită unor defecţiuni în reţeau de termoficare, arată datele RADET. 

05 dec, 2018 | ECONOMICA.net

Pentru a remedia avariile apărute în reţeaua de termoficare, RADET Bucureşti a anunţat oprirea agentului termic în mai multe zone din Bucureşti.

326 de imobile din sectorul 1 al Capitalei, majoritate din zona Aviaţiei, au rămas fără apă caldă şi încălzire, datorită unor avaarii la reţeaua primară. RADET estimează că aceste avarii vor fi rezolvate, în mare parte, până la miezul nopţii. 

62 de imobile din sectorul 2 sunt afectate, printre care şi Liceul Leonida şi căminul de nefamilişti de pe strada Hambarului. Apa caldă şi încălzirea vor fi puse în funcţiune la miezul nopţii.  

268 de blocuri şi clădiri din sectorul 3 au rămas fără încălzire şi apă caldă, iar punerea în funcţiune este estimată de RADET pentru mâine dimineaţă la ora 6. Liceul Elie Radu este una dintre clădirile afectate. 

Avarii la reţeaua primară au fost înreigstrate şi la 25 de blocuri din sectorul 4. Situaţia se va remedia la miezul nopţii.

38 de clădiri din sectorul 5 au fost afecatate de avariile RADET, printre care şi sediul Ministerului Finanţelor şiInstitutul Teologic. Instalaţiile vor fi repuse în funcţiune la miezul nopţii. 

VEZI AICI LISTA CU BLOCURILE AFECTATE 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO