Avion Express, parte din cel mai mare furnizor de servicii charter, caută piloți la București

Avion Express, care face parte din Avia Solutions Group, cel mai mare furnizor de servicii ACMI și charter din lume, vine la București să recruteze piloți. Compania aeriană a mai recrutat în trecut personal din România, dar însoțitori de bord.
Andrada Ghira - sâm, 23 dec. 2023, 16:32
Avion Express, parte din cel mai mare furnizor de servicii charter, caută piloți la București

Operatorul aerian va susține prezentări online pe 4 ianuarie, iar la București pe 11 ianuarie și caută piloți de Airbus A320. Compania a mai făcut recrutări în trecut, însă atunci căuta însoțitori de bord.

Piloții vor putea afla despre cerințele și condițiile de angajare, dar vor putea pune și întrebări. Cei interesați trebuie să se înregistreze aici.

De menționat că modele A320 mai sunt operate de Wizz Air.

Avion Express este o companie din Lituania, fondată în 2005, și care oferă servicii ACMI și charter pentru mai multe companii aeriene și are două filiale, în Lituania și Malta. Compania are în flotă 54 de avioane și 1.800 de angajați de 60 de naționalități.

Printre partenerii companiei se numără Aegean Airlines, airBaltic, Air Malta, Avianca, LOT POlish Airlines, Eurowings, Pegasus, TUI.

Avia Solutions Group (ASG) este cea mai mare companie de servicii ACMI și chartere din lume și a doua cea mai mare companie irlandeză din industria aviatică după Ryanair, potrivit unui top realizat de Aero Time Hub.

În primele nouă luni din acest an, compania a realizat venituri de 1,64 de miliarde de euro și un profit de 70,7 milioane de euro.

ASG operează în 68 de țări din Europa, Asia, Africa, Nordul și Sudul Americii. Compania oferă servicii de închiriere personalizată ACMI, inclusiv pe perioade lungi sau chartere. În total, grupul are o flotă de aproape 200 de avioane.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...