Avison Young deschide două birouri noi în Cehia și Bulgaria

Compania Avison Young a anunțat vineri că se extinde pe noi piețe în Europa, prin deschiderea a două noi birouri în Cehia și Bulgaria, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din Europa Centrală și de Est. Ambele birouri vor activa sub brandul Avison Young și vor furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali.
Ion Dobreanu - vin, 26 mart. 2021, 17:19
Avison Young deschide două birouri noi în Cehia și Bulgaria

„Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Suntem deosebit de entuziasmați de Europa Centrală și de Est, o regiune dinamică, unde oportunitățile de investiții sunt numeroase și unde sectorul tehnologiei este în plină dezvoltare,” a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Avison Young construiește pe amprenta existentă în Europa Centrală și de Est, unde compania are operațiuni deja în Ungaria, Polonia și România.

Echipa din Cehia va fi condusă de Ryan Wray, un profesionist cu o vastă experiență în tranzacții de investiții și proiecte complexe de evaluări. Acesta va lucra în strânsă colaborare cu David Canta, managing director al Avison Young România, și cu o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență pe piețele din Cehia și Slovacia. Echipa va consilia chiriașii și proprietarii în tranzacții de închiriere birouri și spații logistice, tranzacții de investiții, evaluări, property management, cercetare de piață și consultanță.

“Acum patru ani, eram primul birou Avison Young în Europa Centrală și de Est, ulterior s-a deschis Polonia, Ungaria și acum Cehia și Bulgaria. Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi întreaga regiune într-un timp foarte scurt, avand in vedere resursele angrenate și recrutările de mare calibru pe care am reușit să le facem”, a declarat David Canta (foto), managing director Avison Young România.

“Pe lângă echipa foarte puternică pe care am recrutat-o la Praga, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică și Andrei Voica, din Colliers, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri”, a adăugat David Canta.

Această extindere vine după cea mai recentă afiliere strategică a companiei cu firma locală de asset management Limehouse, care oferă acum servicii de consultanță în Ungaria sub brandul Avison Young.

Despre Avison Young

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.
Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de real estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi.

Te-ar mai putea interesa și
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un moment de referință în istoria colecției de automobile. ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, pentru cumpărarea unui parc eolian
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, ...
Vista Bank a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă ...
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...