Avison Young deschide două birouri noi în Cehia și Bulgaria

Compania Avison Young a anunțat vineri că se extinde pe noi piețe în Europa, prin deschiderea a două noi birouri în Cehia și Bulgaria, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din Europa Centrală și de Est. Ambele birouri vor activa sub brandul Avison Young și vor furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali.
Ion Dobreanu - vin, 26 mart. 2021, 17:19
Avison Young deschide două birouri noi în Cehia și Bulgaria

„Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Suntem deosebit de entuziasmați de Europa Centrală și de Est, o regiune dinamică, unde oportunitățile de investiții sunt numeroase și unde sectorul tehnologiei este în plină dezvoltare,” a declarat Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young.

Avison Young construiește pe amprenta existentă în Europa Centrală și de Est, unde compania are operațiuni deja în Ungaria, Polonia și România.

Echipa din Cehia va fi condusă de Ryan Wray, un profesionist cu o vastă experiență în tranzacții de investiții și proiecte complexe de evaluări. Acesta va lucra în strânsă colaborare cu David Canta, managing director al Avison Young România, și cu o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar, cu o vastă experiență pe piețele din Cehia și Slovacia. Echipa va consilia chiriașii și proprietarii în tranzacții de închiriere birouri și spații logistice, tranzacții de investiții, evaluări, property management, cercetare de piață și consultanță.

“Acum patru ani, eram primul birou Avison Young în Europa Centrală și de Est, ulterior s-a deschis Polonia, Ungaria și acum Cehia și Bulgaria. Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi întreaga regiune într-un timp foarte scurt, avand in vedere resursele angrenate și recrutările de mare calibru pe care am reușit să le facem”, a declarat David Canta (foto), managing director Avison Young România.

“Pe lângă echipa foarte puternică pe care am recrutat-o la Praga, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică și Andrei Voica, din Colliers, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri”, a adăugat David Canta.

Această extindere vine după cea mai recentă afiliere strategică a companiei cu firma locală de asset management Limehouse, care oferă acum servicii de consultanță în Ungaria sub brandul Avison Young.

Despre Avison Young

Firma Avison Young este din 2017 în România. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară, ajungând în momentul actual una din cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar.
Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de real estate cu cele mai rapide ascensiuni la nivel internațional, administrând în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi.

Te-ar mai putea interesa și
Companiile din România estimează creşteri salariale medii de 5%, în 2022 – studiu
Companiile din România estimează creşteri salariale medii de 5%, în 2022 – studiu
Companiile din România anticipează creşteri salariale de 5% pentru anul 2022 şi se orientează către asigurări de sănătate şi viaţă, ca beneficii acordate angajaţilor, în contextul......
Cei mai puternici constructori europeni de mașini, alianță pentru producția de baterii
Cei mai puternici constructori europeni de mașini, alianță pentru producția de baterii
Grupul Daimler a anunțat că va prelua o participație de 33% din producătorul de baterii ACC fondat de Stellantis și ...
Bucureşti – şi mai aproape de 4. Rata de infectare din Capitală a crescut, din nou, până la 3,77
Bucureşti – şi mai aproape de 4. Rata de infectare din Capitală a crescut, din nou, până la 3,77
Rata de incidenţă a crescut, din nou, la 3,77 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, a anunţat Prefectura Capitalei.
Primăria Capitalei anunţă licitaţie pentru studiul de calitate a aerului
Primăria Capitalei anunţă licitaţie pentru studiul de calitate a aerului
Primăria Capitalei anunţă pe SICAP licitaţie pentru elaborarea studiului de calitate a aerului şi asistenţa tehnică ...