Banca Comercială Carpatica va pune de două ori mai multe bancomate la dispoziţia clienţilor

Euronet Romania va prelua ATM-urile Băncii Comerciale Carpatica (BCC), le va include într-un program de re-branding şi le va integra în propria reţea, potrivit unui comunicat al băncii, primit la redacţia ECONOMICA.NET.
Adrian N. Ionescu - lun, 31 mart. 2014, 12:53
Banca Comercială Carpatica va pune de două ori mai multe bancomate la dispoziţia clienţilor

Banca Comercială Carpatica (BCC) şi Euronet au pus bazele unui parteneriat, în virtutea căruia, de la 1 aprilie, clienţii BCC vor avea acces la „o reţea dublă de bancomate”, potrivit unui comunicat al băncii, primit la redacţia ECONOMICA.NET.

La cele 220 ATM-uri ale băncii se vor adăuga cele ale reţelei Euronet din România, totalul depăşind 400 de unităţi. Condiţiile privind comisioanele de utilizare a bancomatelor vor rămâne neschimbate.

Euronet este unul din liderii mondiali în industria procesării de tranzacţii electronice şi singurul operator al unei reţele independente de ATM-uri din România.

„Deţinătorii de carduri vor avea o experienţă mai bună în utilizarea bancomatelor, fără costuri suplimentare”, a declarat Johan Gabriels, director general al  Băncii Comerciale Carpatica (BCC).

Banca Comercială Carpatica (BCC) se află în toiul unui conflict dintre conducerea executivă, reprezentată de Johan Gabriels şi, pe de altă parte, acţionarul majoritar Ilie Carabulea î,mpreună cu partenerii săi, care vor să schimbe conducerea.

BNR a suspendat dreptul de vot al lui Carabulea şi al partenerilor săi la o AGA în care trebuia să se aprobe fie fuziunea cu o altă bancă, fie schimbarea conducerii.

„Ne bucurăm că am realizat cel mai amplu pionierat în România şi vrem ca acesta să fie doar începutul”, a precizat Nikos Fountas, vice-preşedintele executiv Euronet şi director executiv al Europe EFT.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea Ecologiştilor
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea ...
Austria va renunţa, sub impulsul Verzilor, la mai multe proiecte de extindere a reţelei de autostrăzi pentru a combate ...
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Euro începe prima zi bancară din luna decembrie la 4,95 lei, pe piaţa interbancară. Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, ...
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă persoanele fizice la operaţiuni online
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă ...
Printr-o notă electronică transmisă clienţilor săi, Raiifeisen Bank anunţă că de la 1 februarie 2022 modifică aproape ...