Banca Internaţională de Investiţii listează obligaţiuni de 300 milioane lei şi de 60 milioane euro, la BVB

Banca Internaţională de Investiţii, cu sediul la Moscova, va lista, pe piaţa românească de capital, obligaţiuni în valoare de 300 de milioane de lei şi de 60 de milioane de euro, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Economica.net - mie, 20 sept. 2017, 18:37
Banca Internaţională de Investiţii listează obligaţiuni de 300 milioane lei şi de 60 milioane euro, la BVB

Pentru emisiunea în lei rata dobânzii este de ROBOR la 3 luni +1,5% şi se va plăti trimestrial, iar la euro de 1,593% (fixă), urmând a se plăti anual.

Banca a anunţat, recent, că a lansat o ofertă primară de obligaţiuni cu o valoare nominală minimă de 100 milioane euro, denominată în lei şi euro cu o maturitate de 3 ani. Fiecare obligaţiune denominată în lei are o valoare nominală de 10.000 lei, în timp ce fiecare obligaţiune denominată în euro are o valoare nominală de 10.000 euro.

Potrivit prospectului, se va depune o cerere de admitere a obligaţiunilor la tranzacţionare în categoria obligaţiunilor internaţionale a pieţei reglementate la vedere a Bursei de Valori Bucureşti. Prima zi de tranzacţionare a obligaţiunilor este prevăzută să aibă loc în jurul datei de 28 septembrie 2017.

Emitentul a primit ratingul Baa1 cu perspectivă pozitivă din partea Moody’s Investors Service, BBB cu perspectivă stabilă din partea Fitch Ratings CIS Ltd, BBB cu perspectivă stabilă din partea Standard & Poor’s Credit Market Services Europe Limited şi A cu perspectivă stabilă din partea Dagong Global Credit Rating Co., Ltd.

Sursa: AGERPRES

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...