Banca Transilvania şi 5 to go vor acoperi parţial costurile de leasing ale maşinilor electice UberGREEN

Banca Transilvania şi 5 to go vor acoperi parţial costurile de leasing ale maşinilor electice UberGREEN, serviciu lansat în luna februarie, printr-un parteneriat cu Eldrive, care a furnizat în leasing şoferilor parteneri ai companiei de ride-sharing 20 de autoturisme Renault Zoe.
Lidia Neagu - lun, 20 aug. 2018, 09:29
Banca Transilvania şi 5 to go vor acoperi parţial costurile de leasing ale maşinilor electice UberGREEN
Banca Transilvania şi 5 to go vor acoperi în mod egal costurile aferente prin plata unei taxe lunare pentru brandingul mașinilor către Eldrive, suma urmând să fie scăzută din leasingul lunar.

În luna martie, București a devenit primul oras din CEE cu un serviciu de ridesharing complet electric. În Europa, Uber mai oferă opțiuni de mobilitate electrice în Londra, Paris, Madrid, Amsterdam, Lisabona, Porto, Zurich și Munich. Între timp, peste 10.000 de oameni au utilizat mașinile electrice UberGREEN.

„Încă din februarie, de când am lansat UberGREEN, lucrăm susținut la dezvoltarea serviciului electric în București și ne bucurăm să-i avem alături pe cei de la Banca Transilvania și 5 to go. Credem că viitorul transportului este electric, împărțit cu alții și autonom; ne dorim ca tot mai mulți oameni să aibă acces la soluții de mobilitate 100% electrice, convenabile și la un buton distanță, iar acest parteneriat este un pas important către această viziune.”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

Până în prezent, distanţa totală a curselor efectuate cu mașinile electrice a fost 71.769 de kilometri, iar dacă această distanță nu ar fi fost parcursă cu o mașină electrică, 8,5 tone de dioxid de carbon ar fi ajuns în atmosferă.

„Prin colaborarea cu UberGREEN și 5 to go, sperăm ca mobilitatea electrică să devină accesibilă unui număr cât mai mare de oameni, astfel încât Bucureștiul să devină un oraș mai puțin poluat și mai ușor de navigat”, a spus Őmer Tetik, Director General al Băncii Transilvania.

„Am ales să susținem proiectul UberGREEN, deoarece energia nepoluantă este un subiect de interes pentru 5 to go. De altfel, vom avea în scurt timp în cadrul 5 to go Drive Thru, o stație de alimentare cu energie electrică pentru automobile. Compania 5 to go este orientată către proiecte de responsabilitate socială, fiind mereu un subiect pe agenda noastră de lucru și având proiecte de acest tip în defășurare, înca din primul an de activitate” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Bucureștiul se confruntă cu o problemă severă a poluării aerului. În plus, în luna mai a acestui an, Comisia Europeană a anunțat declanșarea procedurii de infringement împotriva României pentru nerespectarea normelor de calitate a aerului.

5 to go este cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est și totodată unul dintre cele mai puternice brand-uri românești din zona business-urilor HoReCa, având în momentul de față peste 85 de cafenele și puncte de vânzare în întreaga țară. De curând, 5 to go a lansat primul Drive Thru si singurul de pe DN1.

Uber şi-a lansat operaţiunile în România în urmă cu trei ani şi este prezentă, astăzi, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov. Compania are câteva mii de şoferi parteneri şi aproxiamtiv un milion de clienţi.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...