1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Băneasa Shopping City, patru magazine noi în a doua jumătate a acestui an

În mall-ul Băneasa Shopping City vor apărea patru magazine noi în a doua parte a anului, și anume Yves Saint Laurent Beauty Boutique, Various Brands, Sport Vision și Boss.

03 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Cu peste 40 de branduri disponibile în exclusivitate într-un centru comercial din Romania la care se adaugă alte peste 280 de magazine, Băneasa Shopping City continuă strategia de diferențiere și de poziționare premium prin aducerea unor branduri de renume internațional, premiere importante, pe care centrul comercial le-a programat anul acesta.

Yves Saint Laurent Beauty Boutique a deschis în data de 23 iulie, în Băneasa Shopping City, primul magazin din Europa, iar noutățile continuă cu deschiderea Various Brands pe 31 iulie, tot parcursul anului, iar în octombrie vor fi deschise magazinele Sport Vision, lider în vânzările de încălțăminte, îmbrăcăminte și echipamente sportive multibrand împărțite pe categorii de sporturi din regiunea Balcanilor, împreună cu BUZZ Sneaker Station, și Boss, prestigiosul brand fashion de lux diversificând astfel portofoliul bogat de branduri premium.

„Deschiderile din această perioadă în Băneasa Shopping City confirmă încă o dată faptul că suntem o destinație premium de shopping. Segmentele de fashion, beauty, parfumerie și sport sunt extrem de bine reprezentate pentru toate categorille de consumatori prin prezența unor branduri recunoscute la nivel internațional. Vom continua și în acest an să susținem prin strategia de diversificare nevoia publicului de a accesa produse premium. Ne bucurăm că, în ciuda contextului socio-economic pe care il traversăm, continuăm să le oferim clienților noștri noutăți relevante, acces la magazine și produse aflate doar aici, în exclusivitate”, a declarat Răzvan Marcu, CCO Băneasa Shopping City.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO