1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

Turism

Bătălia preţurilor la Timişoara: După Wizz Air, care reduce preţurile cu 20%, şi Ryanair vine cu bilete la 5 euro

Compania aeriană Wizz Air a anunţat pe 2 februarie reduceri de 20% la biletele de avion cu plecare din Timişoara. În replică, şi operatorul Ryanair a venit astăzi, 3 februarie, cu preţuri reduse, tot pentru cursele cu plecare din Timişoara. 

03 feb, 2017 | ECONOMICA.net

Pentru a aniversa opt ani de activitate pe aeroportul din Timişoara, compania aeriană Wizz Air a aplicat o reducere de 20% pentru biletele cumpărate pe 2 februarie.

Acum, după ce oferta Wizz a expirat, şi gigantul Ryanair a anunţat că scoate la vânzare a peste 20.000 de locuri la prețul 5 euro/segment pentru călătorile efectuate în perioada 6 februarie și 31 martie. Aceste locuri la tarif promoțional pot fi rezervate până la miezul nopții, astăzi 3 februarie. 

La începutul anului trecut, Ryanair a anunţat prima bază din România, la Timişoara, care a devenit operaţională de la 1 septembrie 2016. Compania leagă Timişoara de Bruxelles, Berlin Schönefeld, Düsseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Milano Bergamo, Londra Stansted şi Bucureşti. 

La polul opus, Wizz Air, cu opt ani de opraţiuni în spate, oferă timişorenilor zboruri spre 15 destinaţii: Barcelona El Prat, Bari, Bologna, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Frankfurt Hahn, London Luton, Madrid, Memmingen (Munich West), Milan Bergamo, Paris Beauvais, Rome Ciampino, Valencia, Venice Treviso.  

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO