1EUR = 4.8347 RON

Finanţe şi bănci

BCR a acordat un credit de 25 de milioane de euro, pe şapte ani, pentru TMK Artrom Slatina

Banca Comercială Română a aprobat, la sfârşitul anului 2016, un credit pentru TMK Artrom Slatina (ART), pe un termen de 7 ani, în valoare de 25 de milioane de euro, împrumutul având ca destinaţie finanţarea achiziţiei unei linii de tratamente termice, care este programată să înceapă operarea în cel de-al treilea trimestru al acestui an, se arată într-un comunicat al băncii.

31 ian, 2017 | Agerpres

'Ca urmare a investiţiei, capacitatea anuală a liniei de tratament termic va fi de 160.000 de tone, fiind capabilă să trateze tuburi de până la o grosime a peretelui de 60 de milimetri. Odată cu instalarea acestei noi linii de tratament termic, TMK Artrom îşi consolidează prezenţa pe piaţă, cu tuburi superioare pentru aplicaţii mecanice şi pentru explorarea petrolului şi a gazelor', a declarat Adrian Popescu, director general al TMK Artrom.

Compania din Slatina este listată pe segmentul principal al BVB, având o capitalizare de 342,70 milioane lei (76,16 milioane euro), iar ultimul preţ de piaţă de 2,95 lei/acţiune (11 ianuarie 2017).

TMK Artrom face parte din Grupul de companii TMK, unul dintre cele mai mari grupuri producătoare de ţevi din lume. Mai mult de 80% din producţia societăţii TMK Artrom este destinată exportului în Europa, America şi Orient.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO