BCR extinde beneficiile non-bancare disponibile în George cu abonamente medicale individuale la Rețeaua de Sănătate Regina Maria

BCR extinde beneficiile non-bancare disponibile în George cu abonamente medicale individuale la Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA. Abonamentele pe un an pot fi achiziționate în octombrie cu gratuitate în primele trei luni.
Gabriela Ţinteanu - lun, 18 oct. 2021, 12:19
BCR extinde beneficiile non-bancare disponibile în George cu abonamente medicale individuale la Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Banca Comercială Română continuă extinderea ecosistemului digital George către produse non-bancare și anunță un parteneriat cu Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, prin care facilitează utilizatorilor George accesarea abonamentelor medicale individuale direct din magazinul aplicației. 

Astfel, din luna octombrie, utilizatorii George pot achiziționa abonamente medicale individuale, beneficiind de un discount special. Oferta de lansare include primele trei luni de utilizare gratuită a oricărui tip de abonament încheiat pe un an, pentru copii și adulți.

„George este un ecosistem de inovare digitală, care, de la lansare și până în prezent, s-a dezvoltat continuu, adăugând peste 240 de funcționalități noi. Pe lângă produsele financiare, am deschis platforma și către produse non-bancare, iar acum ne bucurăm să avem o ofertă care să răspundă nevoii utilizatorilor de a beneficia de servicii de prevenție și tratament, ținând cont și de contextul medical. Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, facilităm procesul de obținere a unui abonament medical, rapid și sigur, dar și la un preț avantajos. În plus, considerăm că abonamentele medicale sunt o investiție pe care o facem pentru noi, contribuind la o stare bună de sănătate, bazată pe prevenție și pe dezvoltarea unor alegeri sănătoase, mai inteligente financiar”, a declarat Mihai Sandu, Șef Departament Vânzări Digitale și Parteneri, BCR.

Abonamentele Regina Maria oferă adulților și copiilor soluții personalizate și integrate de îngrijire medicală, printr-o rețea națională de peste 350 de clinici și mii de medici. Serviciile medicale includ consultații și controale, analize de laborator, investigații de imagistică și radiologie. În plus, abonamentele medicale REGINA MARIA includ până la 90% din investigațiile medicale recomandate anual, inclusiv cele necesare monitorizării post-Covid.

La trei ani de la lansarea în România, platforma de banking inteligent George oferă utilizatorilor săi un ecosistem complet de servicii bancare 100% online, de la deschiderea de cont curent, până la management carduri, credit, refinanțare, card de credit, cashback (bani înapoi la cumpărături la comercianți) și multe altele. De la începutul anului, George a introdus noi facilități în aplicație, de la multibanking, experiența de rambursare anticipată a ratelor de credit, posibilitatea de vizualizare a conturilor de pensie de la BCR Pensii, posibilitatea de obținere a unui card de credit sau de a activa descoperitul de cont 100% online, precum și soluții personalizate de plată a ratelor în cazul unor probleme financiare.

În magazinul aplicației, utilizatorii mai pot găsi produse de asigurare speciale, produse de securitate cibernetică de la Bitdefender la prețuri dedicate, reduceri de 50% la cursele cu trotinetele electrice Splash. Prin extinderea accesului la servicii non-bancare direct din aplicație, George face un nou pas pentru revoluționarea experienței clienților printr-o interacțiune inedită cu tehnologia bancară.

George are, în prezent, peste 1,3 milioane de utilizatori activi și este aplicația bancară cu cel mai mare rating din România, în magazinele App Store și Google Play, iar 9 din 10 clienți folosesc varianta de mobil George.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...