1EUR = 4.7621 RON | Bucureşti 27 º

Companii

BCR face angajări. Iată oferta de muncă

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă vacante în această perioadă la BCR. Iată ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii pentru locurile de muncă ofertate. 

18 sep, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă la BCR

BCR angajează pe postul de consilier client microîntreprinderi.

Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare economice, juridice sau tehnice; are cunoştinţe avansate de engleză, are doi ani vechime în instituţii financiar-bancare.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BCR angajează pe postul de corporate relationship manager.
Angajatorii caută pentru acest post un om care are studii superioare economice sau juridice şi cursuri de specialitate în domeniul bancar (de exemplu, vânzări, produse bancare corporate); minimum doi ani experienţă de muncă, din care cel puţin un an în instituţii financiar-bancare.

Mai multe detalii despre acest post găsiţi în acest link.

BCR angajează pe postul de coordonator echipa custodie. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cel puţin trei ani experienţă în instituţii financiar-bancare, cunoştinţe avansate ori de engleză, ori de germană, ştie să lucreze în MS Office şi cunoaşte reglementările legale în domeniul pieţei de capital, al pensiilor private, precum şi în domeniul bancar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist modelare risc de credit.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare economice sau experienţă echivalentă. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în sistemul financiar-bancar sau studii în aria de dezvoltare de modele predictive, are cunoştinţe avansate de engleză şi de programare SQL şi/sau R şi/sau SAS (sau WinBUGS) sau instrumente similare, precum şi cunoştinţe avansate de operare PC.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist management reţea.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă de muncă, din care cel puţin doi ani în instituţii financiar-bancare, cunoştinţe medii de engleză, abilităţi de analiză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO