BCR face angajări, în timp ce concediază în masă. Vezi posturile disponibile în bancă

Banca Comercială Română a publicat 47 de anunţuri de angajare pe un site de recrutare, în timp ce mai multe agenţii sunt închise şi sindicatele se plâng că urmează noi concedieri după cele făcute deja în acest an.
Mihai Banita - lun, 17 sept. 2012, 21:56
BCR face angajări, în timp ce concediază în masă. Vezi posturile disponibile în bancă

BCR, cea mai mare bancă după active din sistemul bancar din România, angajează 47 de oameni pentru funcţii ce variază de la cea de ofiţer de credite la director executiv de sucursală. 5 dintre posturile vacante sunt în Bucureşti.

Sunt căutaţi 13 angajaţi pentru poziţia de consilier pentru clienţii microîntreprinderi la unităţi din Bucureşti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Bistrita, Oradea, Mediaş, Topliţa sau Iaşi.

Pentru poziţia de consilier credite retail sunt căutaţi 9 angajaţi în Dorohoi, Slobozia, Drobeta Turnu-Severin, Oradea, Piteşti şi Paşcani.

Banca angajează 5 oameni şi în poziţia de Director Executiv la unităţile de retail din Tîrgu Mureş, Oradea, Slobozia, Mediaş, Sfântu Gheorghe.

Alte funcţii pentru care banca face angajări sunt cea de operator ghişeu bancar, consilier clienţi zona rapidă sau asistent relaţii corporate.

Toate ofertele de muncă ale BCR pot fi consultate pe site-ul bestjobs.ro.

BCR a publicat aceste anunţuri de angajare în condiţiile în care închide din sucursale şi face disponibilizări.

ECONOMICA.NET scria în luna iunie că BCR a închis în mai 25 de sucursale, reducând numărul acestora la 643 de unităţi.

75 de angajaţi au făcut obiectul concedierilor colective la acel moment şi încă 37 de persoane se pregăteau să îşi piardă locul de muncă, potrivit şefului sindicatului BCR, Ciprian Ionescu.

BCR a înregistrat o pierdere netă de 547 milioane de lei în prima jumătate a anului 2012. Numărul de unităţi la sfârşitul trimestrului unu, înainte de operarea închiderilor, era de 667, acelaşi ca în T1 2011, însă numărul de angajaţi scăzuse la 8.928 de la 9.245.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Asigurări şi Bănci, Constantin Paraschiv, declara sâmbătă la România TV că de la BCR vor fi disponibilizaţi 5% din angajaţii de execuţie şi 20% din personalul de conducere.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...