BCR – Primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online

BCR extinde serviciile pentru antreprenori, prin intermediul George, şi lansează primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online, cu o limită de credit de până la 80.000 lei.
AGERPRES - lun, 12 feb. 2024, 12:48
BCR - Primul card de credit pentru microîntreprinderi, disponibil 100% online

Conform unui comunicat al băncii, cardul business Visa poate fi accesat din aplicaţia George, direct de pe telefon, tabletă sau calculator. Oferta de credit este disponibilă în câteva minute, iar semnarea documentelor contractuale se realizează online, cu semnătură electronică calificată oferită gratuit de BCR, scrie Agerpres.

Cardul de credit este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo unitate bancară.

„Ne bucurăm să putem extinde, din nou, beneficiile şi serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanţă. Cu ajutorul acestui card de credit Visa oferim clienţilor o alternativă financiară 100% online, prin care pot gestiona mult mai eficient cheltuielile de afaceri şi fluxul de numerar, din orice loc, la orice oră şi fără documente justificative. Totul într-un mod simplu, rapid, actual”, a declarat Vlad Huţuleac, director executiv adjunct Produse si Segmente Retail la BCR.

Cardul de credit vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienţi: până la 55 de zile perioadă de graţie pentru plăţile efectuate la comercianţi; dobândă zero pentru efectuarea de cumpărături în rate la orice comerciant din lume; posibilitatea emiterii mai multor carduri ataşate aceluiaşi cont; revendicare TVA pentru o gamă largă de cheltuieli externe efectuate de companie în străinătate, în limita a 27% din cuantumul acestora.

În prezent, aproximativ 140.000 de companii sunt înrolate în George pentru afaceri, ecosistemul digital unic în România, care asigură o ofertă integrată de Digital Onboarding, multiple soluţii de finanţare complet digitale (facilităţi de credit revolving sau cu plata în rate) şi Multiprofile (proces simplu prin care utilizatorul care are cont personal şi business George foloseşte aceeaşi platformă pentru a se autentifica).

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 20 centre de afaceri şi 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 319 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 54% sunt unităţi unde operaţiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). BCR este banca nr.1 în România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR dispunând de o reţea naţională extinsă de ATM-uri şi maşini multifuncţionale – aproximativ 2.000 de echipamente, şi servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.

Te-ar mai putea interesa și
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale de ATletism de a acorda prime medaliaţilor cu aur la Jocurile......
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...