1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Berza, Fashion Days: În online, cam 10% dintre comenzi sunt „uitate” de clienţi

Magazinul online de modă Fashion Days, cel mai mare de pe piaţa de profil din România, va ajunge pe profit anul viitor, a declarat, pentru News.ro, Robert Berza, manager general al companiei, care apreciază că online fashion înseamnă sub 8-10% din întreaga piaţă de fashion din România, adică peste 250 de milioane de euro, segment care creşte cu 15%, iar 10% dintre comenzi sunt „uitate” de clienţi, scrie News.ro. 

21 iul, 2019 | News.ro

”2018 a fost un an foarte bun pentru noi, în care am schimbat mixul de branduri comercializate, iar asta s-a văzut în rezultate. Am înregistrat o cifră de afaceri de 250 de milioane de lei în Romania, ceea ce înseamnă un avans de 30% faţă de 2017. Totuşi, nu am trecut încă pe profit decât în ultimul quarter (trimestru - n.r.) al lui 2018, iar pentru 2019 ne dorim o creştere apropiată de procentul anterior, care ar duce întregul an aproape de break-even. 2020 este anul în care cu siguranţă trecem pe profit în România, însă fără să neglijăm creşterea de business peste media pieţei”, a declarat Robert Berza pentru News.ro. 

Robert Berza spune că segmentul de online fashion înregistrează probabil cea mai mare creştere de pe piaţă.

”Estimările ARMO sunt că acesta va detrona segmentul electro-IT anul viitor, iar cifrele confirmă acest optimism. Online fashion înseamnă puţin sub 8-10% din întreaga piaţă de fashion din România, adică peste 250 de milioane de euro şi creşte cam cu 15%. Întreaga piaţă de fashion este de peste 3 miliarde de euro”, a adăugat el.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO