1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

News

Bibliotecă de cărţi electronice pentru europenii cu tablete Kindle

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va lansa în această lună, în Franţa, Germania şi Regatul Unit, o bibliotecă de unde utilizatorii de tablete Kindle vor putea să împrumute cărţi în format electoronic, informează AFP.

12 oct, 2012 | Mediafax

Anunţul a fost făcut joi de retailerul online american Amazon, care continuă astfel o iniţiativă lansată în Statele Unite ale Americii în noiembrie 2011.

"Între cele peste 200.000 de cărţi electronice disponibile în biblioteca Amazon se regăsesc mii de titluri în limbile franceză, germană şi engleză, dar şi cele şapte volume ale seriei «Harry Potter», în engleză, franceză, italiană, germană şi spaniolă", potrivit anunţului Amazon.

Serviciul de împrumutare a cărţilor electronice poartă numele "Prime". Abonaţii la biblioteca Amazon pot împrumuta gratuit un titlu pe lună, fără a li se impune o limită a duratei de returnare a respectivei cărţi. Totodată, autorii cărţilor din biblioteca Amazon vor primi în fiecare lună o sumă de bani de la retailerul online.

Sistemul acesta de împrumut funcţionează deja din noiembrie 2011 în Statele Unite ale Americii şi autorii cărţilor din catalogul bibliotecii Amazon primeau, în luna septembrie, de la retailerul online o sumă de 2,29 dolari la fiecare împrumut.

Loading...
loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO