Biletele la jocurile Loteriei Române pot fi cumpărate și din reţeaua „un-doi Centru de plăţi”

Biletele jocurilor loto ale Loteriei Române pot fi cumpărate, începând de vineri, 29 octombrie, din reţeaua "un-doi Centru de plăţi", în urma parteneriatului încheiat de C.N. "Loteria Română" S.A. cu Mobile Distribution, compania care a dezvoltat această reţea de plăţi, potrivit unui comunicat remis luni de Loteria Română.
AGERPRES - lun, 01 nov. 2021, 18:30
Biletele la jocurile Loteriei Române pot fi cumpărate și din reţeaua

Prin urmare, persoanele interesate pot achiziţiona bilete pentru jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc şi în cele 10.000 de locaţii „un-doi Centru de plăţi”, prin intermediul celor peste 10.000 de echipamente POS din aceste locaţii.

Echipamentele POS din cadrul reţelei „un-doi Centru de plăţi” sunt operate de personalul din aceste locaţii, iar etapele pentru achiziţionarea unui bilet în aceste magazine sunt: vânzătorul selectează în meniul terminalului POS jocul dorit de jucător; jucătorul comunică numerele alese pentru completarea biletului; în meniul terminalului POS, vânzătorul introduce şi confirma numerele; se emite biletul, care va conţine preţul final generat în funcţie de joc/număr de variante/număr Noroc.

Câştigurile pentru biletele jucate prin intermediul echipamentelor POS din locaţiile „un-doi Centru de plăţi” se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, pe baza prezentării biletului de joc câştigător în agenţiile loto proprii şi în punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A.

În urma parteneriatului între Mobile Distribution, compania care a dezvoltat soluţia un-doi Centru de plăţi, şi C.N. „Loteria Română” S.A., reţeaua loto depăşeşte 17.000 de locaţii la nivel naţional.

Reţeaua „un-doi Centru de plăţi” este lansată de compania Mobile Distribution, cu servicii disponibile în peste 2.600 de localităţi urbane şi rurale din întreaga ţară, care deservesc câteva milioane de români cu servicii de plată a facturilor de utilităţi, încărcare electronică a cartelelor prepay, asigurări, roviniete sau transfer de bani.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...