1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

News

Bill Gates devine erou de benzi desenate

Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft şi, totodată, unul dintre cei mai mari filantropi din lume, va deveni eroul principal al unui volum de benzi desenate, ce va fi lansat pe piaţă la sfârşitul lunii aprilie, informează Reuters.

18 apr, 2012 | Mediafax

Deşi nu este un super-erou în sensul tradiţional al termenului, Bill Gates a influenţat vieţile multor oameni. Noul volum de benzi desenate, care se va intitula "Bill Gates: Co-Founder of Microsoft", va prezenta câteva dintre evenimentele importante din viaţa sa, precum momentul în care a înfiinţat compania Microsoft, care a devenit ulterior un gigant în domeniul producţiei de software, dar şi căsătoria sa cu Melinda.

Cartea va fi publicată la editura Bluewater Productions, care a lansat în trecut volume asemănătoare, care au descrise vieţile şi carierele altor doi pionieri din domeniul informaticii: Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, şi regretatul Steve Jobs, fostul CEO al grupului Apple.

Volumul "Bill Gates: Co-Founder of Microsoft" va ajunge pe rafturile librăriilor americane la sfârşitul lunii aprilie. Cartea va fi disponibilă şi în format digital, pe platformele Nook şi Kindle.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO