1EUR = 4.7582 RON | Bucureşti 27 º

News

Bill Gates şi Steve Ballmer s-au alăturat grupului de lobby înfiinţat de Mark Zuckerberg

Cofondatorul Microsoft Bill Gates şi directorul general al companiei, Steve Ballmer, s-au alăturat grupului de lobby FWD.us înfiinţat de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg pentru a influenţa probleme politice privind imigrarea, educaţia şi munca.

26 apr, 2013 | Mediafax

Odată cu Gates şi Ballmer s-a alăturat grupului de lobby şi Sean Parker, creatorul Napster, figură influentă în Silicon Valley care ocupă în prezent poziţia de preşedinte fondator al Facebook.

Proiectul FWD.us a fost lansat recent de Zuckerberg, nemulţumit de dificultăţile întâmpinate în "importul" de profesionişti în SUA şi în atragerea antreprenorilor străini către mediul de afaceri american.

Grupul a adunat deja nume mari din Silicon Valley, precum Eric Schmidt de la Google, cofondatorul LinkedIn Reid Hoffman sau directorul general al Yahoo, Marissa Mayer.

FWD.us susţine proiectul privind reforma legislaţiei pentru imigranţi şi va activa în principal pe probleme de educaţie, în încercarea de a creşte numărul de absolvenţi de studii superioare în domenii din sectorul ştiinţei şi tehnologiei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO