1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Billa deschide al 63-lea magazin din reţea

Billa România va deschide mâine un nou magazin în Galați, al patru-lea din oraş şi al 63-lea din reţea.

 

 


09 apr, 2012 | Alina Stanciu | ECONOMICA.net

Magazinul din Galați se va deschide în cadrul complexului comercial Winmarkt, pe Strada Domnească 24,  va avea o suprafaţă comercială de 531 mp şi va comercializa peste 5000 de articole, informează un comunicat al companiei. „Este o mare bucurie pentru noi faptul că am deschis un nou magazin BILLA în Galați. Este cel de-al patruea pe care îl deschidem si pot spune ca am reușit aceasta performanta cu ajutorul clienților noștri. Ne bucurăm că este o cerere atât de mare pentru magazinele BILLA, iar acest lucru este dovada clară că gălăţenii apreciaza produsele si serviciile noastre și vrem să păstrăm această relație, îmbunătățind mereu calitatea serviciilor.”, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Magazinul va oferi clienților legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese,  carne proaspătă, precum și multe alte produse.

Filiala din Galați se va deschide oficial pentru clienți marți, pe 10 aprilie, de la ora 07:30, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale.

Billa România, parte a REWE International AG-liderul pieţei din Austria, este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 63 de magazine în cele mai importante orașe din România.

 

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO