1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Billa deschide în Gara de Nord

Retailerul german Rewe, operatorul supermarketurilor Billa, va inaugura, luna aceasta, primul magazin din acest an. Unitatea este amplasată în Gara de Nord. 

03 iun, 2015 | ECONOMICA.net

Billa România, parte a grupului german de retail Rewe, va inaugura luna aceasta primul magazin al acestui an, în Gara de Nord, informează Modern Buyer. Acesta va fi al 86-lea magazin din reţeaua Billa Romania, compania deschizând anul trecut un număr de şase magazine, un ritm inferior anilor anteriori. Ultima decshidere a Billa a fost unitatea din Bd Pipera, Bucureşti.

Rewe Group se află de mai multe luni în negocieri cu retailerul francez Carrefour pentru vînzarea unităţilor din România. Discuţiile, nefinalizate încă, vin în contextul în care, în urmă cu un an, Carrefour a achiziţionat 53 de supermarketuri Billa reţinute de Rewe în Italia.

În 2013, Billa Romania a raportat o cifră de afaceri de 1.359 de milioane de lei, cu 7,3% peste anul anterior şi un profit net de 2,17 milioane de lei. 

Billa este prezentă în România din februarie 1999 şi este parte componentă a grupului german REWE, care numără peste 14.000 magazine şi 300.000 angajaţi în întreaga Europa, cu o cifra de afaceri de aproape 50 miliarde euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO