Bitcoin Minetrix – noul token care poate crește mai mult decât Bitcoin (P)

Potrivit unui analist de pe Twitter, acesta susține că există mai multe motive pentru care investitorii ar trebui să se simtă mai optimiști referitor la trimestrul următor și la restul anului, deoarece luna octombrie este considerată a fi o lună favorabilă pentru prețul Bitcoin. Dacă vom analiza parcursul prețurilor până astăzi, vom observa că într-adevăr, Bitcoin nu a mai scăzut în octombrie 2018.
Ion Dobreanu - vin, 06 oct. 2023, 15:50
Bitcoin Minetrix - noul token care poate crește mai mult decât Bitcoin (P)

Acest istoric pozitiv de performanță în luna octombrie are capacitatea de a atrage un număr mai mare de cumpărători pe piață în această perioadă, contribuind astfel la împlinirea previziunii.

Factorii care susțin această tendință includ începutul unui ciclu de reducere a ratei dobânzii de către Rezerva Federală a SUA, faptul că este un an electoral (care de obicei aduce beneficii acțiunilor), deciziile viitoare ale SEC privind cererile pentru ETF-urile Bitcoin și următoarea înjumătățire a Bitcoin.

Având în vedere toate aceste aspecte, nu ar fi deloc surprinzător ca Bitcoin să atingă noi maxime pentru acest an și să crească până la 40.000 de dolari în această lună. Această evoluție ar reprezenta o creștere de 44% în comparație cu prețurile actuale, care se situează puțin sub 28.000 de dolari.

Pe fondul creșterii Bitcoin și a perspectivelor sale favorabile pentru această lună și pentru următoarea perioadă, se pare că noul token inovativ Bitcoin Minetrix încearcă să ajungă din urmă renumita criptomonedă.

Cumpara Bitcoin Minetrix

 

Bitcoin Minetrix – noul token care va îmbunătăți minarea Bitcoin

Bitcoin Minetrix reprezintă o nouă platformă descentralizată de minerit în cloud, care are scopul să ofere utilizatorilor o experiență mult mai eficientă și accesibilă de minare Bitcoin. Deși proiectul a fost lansat de curând în spațiul crypto, acesta a reușit să adune doar în câteva zile peste 350.000 de dolari în pre-vânzare. Bitcoin Minetrix a atras rapid atenția investitorilor, îndeosebi celor care vor să mineze Bitcoin în siguranță.

Proiectul nu oferă investitorilor doar o platformă descentralizată de încredere, ci și un mecanism inovator numit „stake-to-mine”, care le permite deținătorilor de $BTCMTX să-și mizeze token-urile pentru a primi în schimb credite de minerit. Aceste credite de minerit pot fi ulterior utilizate pentru a participa la operațiuni de minerit Bitcoin desfășurate de platformă.

Dar beneficiile nu se opresc aici. Pe lângă faptul că cei care-și mizează token-urile primesc credite, aceștia beneficiază și de un randament sub formă de token-uri alocate de protocol pentru recompensarea comunității. Conform datelor oficiale prezentate de proiect, rata actuală a recompenselor este de peste 2.000% pe an, ceea ce este cu adevărat impresionant.

Investitorii care își doresc să se alăture proiectului și să beneficieze de o experiență îmbunătățită de minare Bitcoin și de recompense, pot achiziționa chiar acum token-ul $BTCMTX cu 0,011 dolari înainte de creșterea prețului. Odată ce pre-vânzarea va ajunge la suma de 3,08 milioane de dolari, prețul token-ului va crește de la 0,011 la 0,0111 dolari, și în final prețul va ajunge la 0,0119 dolari.

$BTCMTX – Una dintre cele mai promițătoare monede de miză din 2023

Abordarea inovativă a tokenizării mineritului în cloud Bitcoin, care generează randamente pentru cei care mizează, plasează $BTCMTX într-o poziție care poate deveni una dintre cele mai promițătoare monede de miză din 2023. Jacob Crypto Bury, un analist britanic binecunoscut în domeniul pre-vânzărilor, susține că $BTCMTX are potențialul de a crește de 10 ori.

Din oferta totală de 4 milioane de token-uri, Bitcoin Minetrix a alocat 42,5% pentru investițiile în mineritul Bitcoin, 35% pentru activități de marketing, 15% pentru recompensarea comunității și 7,5% pentru staking. Proiectul se află în prima etapă a planului său de dezvoltare, care este alcătuit din patru etape. După încheierea pre-vânzării, proiectul va trece la celelalte trei etape, care implică dezvoltarea, lansarea și, în final, adoptarea în masă a proiectului.

Concluzie

Bitcoin Minetrix reprezintă cu siguranță o soluție unică și inovatoare care poate rezolva problemele legate de minarea Bitcoin. Proiectul nu doar oferă o abordare diferită, ci și multe beneficii importante pentru utilizatorii platformei. Pe fondul previziunilor de creștere a valorii Bitcoin, se anticipează că Bitcoin Minetrix va urma aceeași traiectorie.

Cumpara Bitcoin Minetrix

Te-ar mai putea interesa și
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță: Este probabil să vedem o tendință de creștere a prețurilor la apartamente în următoarele luni
Ionuț Negoiță, fondator și CEO Hils Development, spune că în următoarele luni, prețurile la locuințe vor crește. Dezvoltatorii așteaptă însă o scădere a dobânzilor, care va duce la o......
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa ...
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...