Bittnet Training, certificări cu Pearson VUE pentru proiectul internaţional DevOps Artisan

Bittnet Training, furnizor de cursuri și certificări în dezvoltare software și operațiuni IT&C, lansează primele trei certificări DevOps Artisan odată cu semnarea unui acord multianual cu Pearson VUE, lider global în testare computer-based.
Lidia Neagu - mie, 13 ian. 2021, 10:37
Bittnet Training, certificări cu Pearson VUE pentru proiectul internaţional DevOps Artisan

Parteneriatul cu Pearson VUE are o importanță strategică pentru Bittnet, deoarece susține procesul de extindere globală a grupului prin portofoliul de cursuri DevOps Artisan și programele proprii de certificare.

DevOps Artisan este un proiect Bittnet Training lansat în iunie 2020, dezvoltat pentru piețele globale, prin intermediul căruia, profesioniști cu experiență în IT&C pot învăța noi abilități și își pot continua educația.

DevOps Artisan oferă peste 60 cursuri de programare, învățare automată, securitate, inteligență artificială și utilizare a aplicațiilor DevOps disponibile pentru specialiștii IT. Toate cursurile disponibile în DevOps Artisan sunt dezvoltate de trainerii Bittnet și sunt disponibile în limba engleză, o particularitate a acestora reprezentând-o caracterul preponderent interactiv de care cursanții beneficiază. De la lansarea sa în 2020, 600 profesioniști IT&C de pe patru fusuri orare au urmat cursurile DevOps Artisan.

”Suntem încântați că reușim să punem pe harta centrelor de testare Pearson VUE primele certificări DevOps Artisan pe care inginerii IT le pot da pentru a-și atesta global nivelul cunoștințelor de utilizare și operare a instrumentelor DevOps. Este un pas înainte în procesul de consolidare a creșterii accelerate a cererii pentru cursurile noastre DevOps Artisan. Vedem acoperirea globală a rețelei de centre de testare Pearson VUE și oportunitatea de a opta pentru examenele OnVUE online, ca factori cheie în extinderea internațională a programului DevOps Artisan. Parteneriatul cu Pearson VUE este o etapă semnificativă pentru Bittnet, deoarece îmbunătățește competitivitatea cursurilor noastre și joacă un rol strategic în planurile noastre de dezvoltare pe plan extern”, a declarat Dan Berteanu, VP of Education Bittnet Group.

În cadrul parteneriatului, noi examene de certificare pentru cursurile DevOps Artisan organizate de Bittnet vor fi livrate la nivel mondial prin rețeaua globală a centrelor de testare Pearson VUE.

Prin intermediul platformei online OnVUE, Bittnet va oferi de asemenea, tuturor studenților DevOps Artisan, posibilitatea de a susține examenele acasă în timp ce sunt monitorizați de un proctor certificat cu ajutorul camerei web și al microfonului pe tot parcursul acestora.

”Suntem bucuroși să lansăm la nivel mondial noile examene de certificare pentru cursurile DevOps Artisan organizate de Bittnet. Începând de astăzi, oferim tuturor candidaților DevOps Artisan alegerea, flexibilitatea și comoditatea de a-și susține examenele, fie prin rețeaua noastră globală de centre de testare, fie prin examene supravegheate online, susținute de acasă sau de la locul de muncă” a comentat Matthew Poyiadgi, Vicepreședinte, EMEA la Pearson VUE.

Primele trei certificări oferite de Bittnet sub umbrela DevOps Artisan în parteneriat cu Pearson VUE sunt:

  • Release Engineer Associate Artisan,
  • Deploy & Operate Engineer Associate Artisan,
  • Automation Engineer Associate Artisan.

DevOps este un set de practici care combină dezvoltarea software (Dev) cu operațiunile IT (Ops). Scopul acestuia este de a scurta ciclul de viață al dezvoltării sistemelor și de a oferi o livrare continuă la o calitate software ridicată. Inginerii DevOps trebuie să combine cu îndemânare teoria cu practica și să depășească rapid provocările.

O evaluare realizată de LinkedIn în 2019 a celor mai recrutate locuri de muncă, situa inginerul DevOps în fruntea listei. DevOps este, așadar, una dintre cele mai căutate cariere în IT. Cu toate acestea, inginerii DevOps urmează un proces continuu de învățare, deoarece în spațiul DevOps apar zi de zi instrumente noi, aflându-se într-o constantă evoluție.

Te-ar mai putea interesa și
Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni
Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni
Măsura de carantină zonală încetează de vineri, de la ora 22.00, pentru localităţile Glina, Tunari şi 1 Decembrie, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov....
Un robot proiectat de o firmă din Israel ar putea să le ia în scurt timp locul degustătorilor de cafea
Un robot proiectat de o firmă din Israel ar putea să le ia în scurt timp locul degustătorilor de cafea
Zilele în care experţii se adunau într-o cameră ermetică pentru a degusta cafeaua şi a da note cu privire la culoare, ...
Guvernul de la Roma a decis relaxarea restricțiilor începând cu sfârșitul lunii aprilie
Guvernul de la Roma a decis relaxarea restricțiilor începând cu sfârșitul lunii aprilie
Italia ar urma să înceapă redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor de luni, 26 aprilie, a anunţat vineri şeful guvernului ...
Angela Merkel s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul de la AstraZeneca
Angela Merkel s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul de la AstraZeneca
Cancelarul german Angela Merkel a primit vineri prima doză a vaccinului dezvoltat împotriva maladiei COVID-19 de compania ...