Black Friday 2013: cât a vândut Flanco în primele ore

Flanco, numărul doi pe piaţa electroIt din România, a vândut 25.000 de produse în primele patru ore de când a demarat campania de reduceri de preţuri Black Friday. Anul acesta Flanco vinde exclusiv în magazine.  
Economica.net - vin, 22 nov. 2013, 09:37
Black Friday 2013: cât a vândut Flanco în primele ore
Confirmand asteptarile companiei, inca din primele ore ale zilei, cele mai cautate categorii de produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile, pentru care Flanco s-a si pregatit cu stocuri de trei ori mai mari fata de anul trecut, informeaza un comunicat al retailerului.  In primele 4 ore de la deschidere, reteaua de 82 de magazine a companiei a vandut 3.600 de tablete, 3.500 de televizoare, 1.500 de notebook-uri si 1.700 de masini de spalat.
 
Dintre cele 2000 de repere unice incluse in oferta de Black Friday, doar la 4 dintre ele s-au epuizat stocurile, insa au fost introduse oferte alternative ca pret si caracteristici. „Desfasurarea de forte pentru a pune in scena Black Friday nu seamana cu nimic altceva, pe parcursul unui an – dar si satisfactia ca am reusit sa cream un eveniment cu oferte care sa fie peste asteptarile clientilor nostri este exceptionala”, spune Violeta Luca, CEO Flanco. „Suntem pregatiti in continuare cu oferte excelente, pana pe 24 noiembrie, avand in vedere ca anul acesta am crescut stocurile totale disponibile pentru Black Friday cu 80% comparativ cu 2012.”

Dintre cele 3500 de televizoare vandute, 57% au fost televizoare Smart, iar dintre camerele foto vandute, 33% au fost DSLR, ceea ce demonstreaza preferinta pentru tehnologie de varf a clientilor Flanco. De asemenea, clientii s-au orientat pentru produse performante si pe segmentul de telefoane – dintre acestea, 92% au fost smartphones.

Din oferta Flanco de Black Friday fac parte produse la preturi pentru toate buzunarele. Astfel, numeroase produse aflate in topul preferintelor cumparatorilor au reduceri substantiale: un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia Ambilight – 2999 lei.

Din categoria produselor electrocasnice, printre cele mai atractive oferte sunt cele pentru masinile de spalat cu incarcare frontala, capacitate 7 kg si clasa A++ la doar 899 de lei, frigiderele cu capacitate de 218 litri la 699 lei, plitele vitroceramice pe gaz la 699 lei si espressoarele la 349 lei.

Ofertele de Black Friday continua la Flanco pe tot parcursul weekend-ului in magazine. Site-ul www.flanco.ro indeplineste rolul de informare in timp real, cu video streaming din trei magazine si date despre ofertele speciale si stocurile disponibile.

 

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Cele mai mari universităţi bucureştene vor începe cursurile în format hibrid
Marile universităţi bucureştene vor începe cursurile semestrului I din noul an de învăţământ în format hibrid - online şi cu prezenţă fizică, cu respectarea măsurilor de protecţie......
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Cum fac fondurile bani pentru investitorii lor. Cazul Evergent Investments și acțiunile la Nuclearelectrica
Prin vânzarea a jumătate din pachetul SN Nuclearelectrica în luna iunie a acestui an, EVERGENT Investments a încasat ...
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Capcanele comunicării digitale cu Fiscul. Ce trebuie să știm despre Spațiul Privat Virtual (SPV)
Începând cu data de 1 martie 2022, contribuabilii vor fi obligați să se înroleze în Spațiul Privat Virtual (SPV), ...
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii se pregătesc
Bucureşti a intrat pe „ROŞU” – Rata de infectare a crescut la 3,3 la mia de locuitori. Ce restricţii ...
RESTRICŢII BUCUREŞTI - Rata de infectare în Capitală a crescut peste 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Asta ...