Black Friday 2013: ce limite la cumpărături au retailerii online

Pentru a creşte şansa ca tot mai mulţi români să beneficieze de reducerile de Black Friday, retailerii online au impus restricţii în ceea ce priveşte numărul de produse pe care le poate achiziţiona un consumator. ECONOMICA.NET vă spune de unde şi cât puteţi cumpăra.
Economica.net - vin, 22 nov. 2013, 08:42
Black Friday 2013: ce limite la cumpărături au retailerii online

Mai mulţi retaileri online impun clienţilor în campania Black Friday anumite restricţii, astfel ca numărul celor care beneficiază de gadgeturi la preţuri mici să fie cât mai mare.

Astfel, la evoMag achiziţiile se realizează în limita a trei produse din acelaşi model-comandă-client, în limita stocurilor disponibile. De asemenea, produsele care participă la campania evo Black Friday nu se pot achiziţiona prin vouchere sau disciunt suplimentar.

La eMAG, pe același user se poate comanda doar câte un produs (o singura bucată) de același model. Pentru comenzile care nu respectă această regulă, compania îşi rezervă dreptul de a le anula.

La Altex, cei care cumpără online, pot achiziţiona un singur cod din fiecare produs. Nu există însă o limitare asupra numarului de produse, cu coduri diferite, achizitionate. 

 
  

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...