1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Black Friday 2013: Fan Courier investeşte 3 mil. euro pentru înnoirea parcului auto pentru livrări

Liderul de piaţă în domeniul serviciilor de curierat din România, Fan Courier, a investit trei milioane de euro pentru înnoirea cu peste 90 de autovehicule a parcului auto, în vederea distribuirii volumului de marfă generat de Black Friday 2013, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

20 noi, 2013 | Agerpres

Investiţia are ca scop final asigurarea de servicii de curierat local şi transport naţional cu ajutorul camionetelor, camioanelor, remorcilor, TIR-urilor şi semiremorcilor.

Fan Courier anunţă, totodată, angajarea pentru Black Friday a peste 160 de persoane (şoferi, curieri, manipulanţi), şi mărirea capacităţii actualului centru din Bucureşti cu un nou spaţiu de depozitare de 2.000 metri pătraţi, suprafaţa totală a depozitului din Ştefăneşti devenind, astfel, de 8.000 metri pătraţi.

Anul trecut, 'Black Friday' a generat pentru compania de curierat o creştere de 30-40 % a volumului de marfă.

Fan Courier, companie înfiinţată în anul 1998, are capital 100% românesc şi expediază cu cele 1.650 de maşini pe care le deţine, plicuri şi colete în toată ţara, asigurând în acelaşi timp servicii de curierat internaţional prin parteneriate cu firme de renume.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO