Black Friday 2013: lista produselor cu reducere la Domo

Retailerul electroIT Domo va face cele mai semnificative reduceri de Black Friday la acele produse semnalate de clienţi într-un chestionar realizat de companie.
Economica.net - lun, 18 nov. 2013, 09:26
Black Friday 2013: lista produselor cu reducere la Domo
Domo, numărul trei pe piaţa electroIT,  va oferi de Black Friday cele mai mari reduceri la produsele pe care consumatorii le-au indicat ca fiind cele mai dorite, informează un comunicat al companiei. Este vorba despre tablete, televizoare, telefoane şi laptop-uri, produse pe care cei mai mulţi dintre clienţii retailerului le-au ales într-un chestionar realizat de companie.

CATALOGUL DOMO BLACK FRIDAY 2013 cu TOATE PRODUSELE AICI

Oferta Domo va include tablete cu preţuri sub 200 de lei, precum şi laptop-uri şi notebook-uri cu configuraţii puternice la preţuri foarte mici şi reduceri substanţiale pentru zeci de modele din gama de top. De asemenea, retailerul va oferi smartphone-uri cu preţuri începând de la 299 de Lei, precum şi reduceri importante pentru produsele  premium din această categorie.Pe segmentul de televizoare, compania va dubla stocurile şi se va pregăti cu oferte şi mai bune pe toate palierele de preţ cu discount-uri în premieră.

 
Menţionăm că Domo a derulat în perioada 1-15 noiembrie un sondaj completat de 4642 de persoane, rezultatele acestuia contribuind la adaptarea ofertei şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare de Black Friday. În topul produselor pe care consumatorii intenţionează să le achiziţioneze de Black Friday se află tabletele (26,4%), urmate de televizoare (24,4%), telefoane (21%) şi laptop-uri (18,3%). 
 
Cât cheltuiesc românii de Black Friday
 
Studiul realizat de Domo a sondat şi sumele alocate de consumatori pentru cumpărăturile de Black Friday, iar rezultatele arată că cea mai mare parte a respondenţilor şi-au planificat achiziţii de sub 1000 de Lei (32,6% între 500-1000 Lei, iar 27% sub 500 Lei), urmate de bugete între 1500-2000 de Lei (19,5 %) şi 1500-2000 Lei (11,8%), doar 9% planificând un buget de peste 2000 de Lei. „Oferta noastră de Black Friday este construită în jurul preferinţelor şi nevoilor consumatorilor. Pe baza opţiunilor lor, ne-am pregătit cu oferte din toate categoriile de produse şi pe toate palierele de preţ, astfel încât să răspundem cât mai bine aşteptărilor”, a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.
 
De unde se cumpără de Vinerea Neagră
 
În ceea ce priveşte mediul preferat de consumatori pentru a face achiziţiile de Black Friday, 63% dintre respondenţi preferă mediul online, iar 37% vor opta pentru magazine. „Fidelitatea pe care clienţii noştri o confirmă, încă o dată, prin intermediul sondajului realizat pentru Black Friday ne onorează şi ne obligă să ne ridicăm la aşteptările lor şi să venim cu cea mai bună ofertă de Black Friday”, a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.
 
Domo va organiza evenimentul Black Friday din acest an, începand cu 22 noiembrie, în cele 97 de magazine din ţară şi în magazinul online.  
Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Firma de curierat ultra-rapid BeeFast se extinde în Brașov
Firma de curierat ultra-rapid BeeFast se extinde în Brașov
BeeFast, start-up tech de curierat ultra-rapid, își extinde activitatea de la 1 noiembrie, în Brașov. Pentru prima lună ...
Furnizorul de soluții IT&C Cegeka preia DAS Solutions din Rep. Moldova
Furnizorul de soluții IT&C Cegeka preia DAS Solutions din Rep. Moldova
Cegeka, furnizor de top de soluții IT&C, a încheiat un parteneriat cu DAS Solutions în Chișinău, Moldova. Prin așa-numitul ...
Ce înseamnă starea de urgenţă şi ce se întâmplă în această situaţie
Ce înseamnă starea de urgenţă şi ce se întâmplă în această situaţie
STAREA DE URGENŢĂ a fost instituită pe 16 martie 2020 din cauza răspândirii virusului SARS-COV-2. Mai jos puteţi citi ...