Black Friday 2014: Când se deschid magazinele electroIT

Pentru a putea face faţă unui afluc important de cumpărători de Black Friday, marile lanţuri de magazine electroIT îşi vor deschide magazinele mai devreme. Şi pe online, campania va începe, în unele cazuri de la primele secunde ale zilei de vineri.
Economica.net - joi, 20 nov. 2014, 12:54
Black Friday 2014: Când se deschid magazinele electroIT

Mare parte dintre magazinele fizice care au anunţat că vor începe mâine, 21 octombrie, campania de Black Friday au şi un program special. De asemenea, în mediul online ofertele vor fi valabile din primele secunde ale zilei de vineri.

Altex, liderul pieţei de electroIT, continuă promoțiile de Black Friday până pe 23 noiembrie, cu reduceri la produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri. Vineri, 21 noiembrie, toate magazinele Altex se vor deschide începând cu ora 6 dimineața, pentru a oferi clienților mai mult timp pentru cumpărături. În restul zilelor cu Black Friday, programul magazinelor Altex este ca de obicei.

La Flanco, startul pentru Black Friday se dă vineri la 6.00 dimineața, în toate cele 87 de magazine, toate având program prelungit între 21-23 noiembrie.

De asemenea, magazinele Domo se vor deschide mâine dimineaţă la  ora 6 am, iar sâmbătă, la ora 8 am și se vor închide mai târziu, pentru a satisface toate cererile clienților. Programul magazinelor variază în funcţie de amplasare. Cele aflate în centre comerciale/ mall-uri vor avea programul centrului comercial respectiv. Magazinele Domo de sine stătătoare vor avea program până la ora 20.00. 

Duminică, magazinele DOMO aflate în centre comerciale/ mall-uri vor avea programul centrului comercial. Magazinele Domo de sine statatoare vor fi deschise duminica de la ora 09.00 – 16.00. Incepand de luni toate magazinele vor avea programul normal, care se poate gasi pe www.domo.ro.

În ceea ce priveşte oferta Black Friday din magazinul online domo.ro, campania va începe vineri  dimineata ora 00:01

În cadrul campaniei, clienţii Domo vor găsi reduceri la produse ale unor branduri IT precum Lenovo, Acer, Canon, şi Logitech, electrocasnice mari Arctic, Beko, Electrolux, Whirlpool, Zanussi şi Hotpoint, electrocasnice mici Philips, Rowenta şi Moulinex, aparate foto Sony, Nikon şi Samsung, televizoare Samsung, LG, Sony şi Toshiba, dar şi tablete şi telefoane Samsung, Allview, Utok şi Eboda.

Domo operează un lanţ de 90 de magazine.

Menţionăm că toate ofertele sunt valabile în limita unor stocuri disponibile.

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...