Black Friday 2014: Când se deschid magazinele electroIT

Pentru a putea face faţă unui afluc important de cumpărători de Black Friday, marile lanţuri de magazine electroIT îşi vor deschide magazinele mai devreme. Şi pe online, campania va începe, în unele cazuri de la primele secunde ale zilei de vineri.
Economica.net - joi, 20 nov. 2014, 12:54
Black Friday 2014: Când se deschid magazinele electroIT

Mare parte dintre magazinele fizice care au anunţat că vor începe mâine, 21 octombrie, campania de Black Friday au şi un program special. De asemenea, în mediul online ofertele vor fi valabile din primele secunde ale zilei de vineri.

Altex, liderul pieţei de electroIT, continuă promoțiile de Black Friday până pe 23 noiembrie, cu reduceri la produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri. Vineri, 21 noiembrie, toate magazinele Altex se vor deschide începând cu ora 6 dimineața, pentru a oferi clienților mai mult timp pentru cumpărături. În restul zilelor cu Black Friday, programul magazinelor Altex este ca de obicei.

La Flanco, startul pentru Black Friday se dă vineri la 6.00 dimineața, în toate cele 87 de magazine, toate având program prelungit între 21-23 noiembrie.

De asemenea, magazinele Domo se vor deschide mâine dimineaţă la  ora 6 am, iar sâmbătă, la ora 8 am și se vor închide mai târziu, pentru a satisface toate cererile clienților. Programul magazinelor variază în funcţie de amplasare. Cele aflate în centre comerciale/ mall-uri vor avea programul centrului comercial respectiv. Magazinele Domo de sine stătătoare vor avea program până la ora 20.00. 

Duminică, magazinele DOMO aflate în centre comerciale/ mall-uri vor avea programul centrului comercial. Magazinele Domo de sine statatoare vor fi deschise duminica de la ora 09.00 – 16.00. Incepand de luni toate magazinele vor avea programul normal, care se poate gasi pe www.domo.ro.

În ceea ce priveşte oferta Black Friday din magazinul online domo.ro, campania va începe vineri  dimineata ora 00:01

În cadrul campaniei, clienţii Domo vor găsi reduceri la produse ale unor branduri IT precum Lenovo, Acer, Canon, şi Logitech, electrocasnice mari Arctic, Beko, Electrolux, Whirlpool, Zanussi şi Hotpoint, electrocasnice mici Philips, Rowenta şi Moulinex, aparate foto Sony, Nikon şi Samsung, televizoare Samsung, LG, Sony şi Toshiba, dar şi tablete şi telefoane Samsung, Allview, Utok şi Eboda.

Domo operează un lanţ de 90 de magazine.

Menţionăm că toate ofertele sunt valabile în limita unor stocuri disponibile.

Te-ar mai putea interesa și
G7 ar urma să fie de acord să analizeze ideea unui plafon de preţ pentru petrolul rusesc
G7 ar urma să fie de acord să analizeze ideea unui plafon de preţ pentru petrolul rusesc
Grupul celor şapte state puternic industralizate (G7) ar putea să anunţe un efort destinat introducerii unui plafon de preţ pentru petrolul rusesc, au declarat luni, pentru Bloomberg, mai mulţi......
Guvernul de la Budapesta va ajuta companiile ungare să se extindă pe pieţele externe
Guvernul de la Budapesta va ajuta companiile ungare să se extindă pe pieţele externe
Guvernul ungar va utiliza toate mijloacele aflate la dispoziţia sa pentru a sprijini extinderea companiilor ungare pe pieţele ...
Program Fidelis – Statul împrumută 1,44 miliarde lei de la populaţie
Program Fidelis – Statul împrumută 1,44 miliarde lei de la populaţie
Ministerul Finanţelor a listat luni patru noi emisiuni de titluri de stat Fidelis în valoare totală de peste 1,44 miliarde ...
Regulamentul pentru stocarea gazelor a fost adoptat de Consiliul UE
Regulamentul pentru stocarea gazelor a fost adoptat de Consiliul UE
La trei luni de la publicarea propunerii legislative de către Comisie, Consiliul UE a adoptat definitiv regulamentul care ...