1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Black Friday 2019: Reduceri de până la 70% la implanuri dentare la clinici din București

Clinicile ABC Eurodent anunță reduceri de până la 70% de Black Friday, la implanturile dentare, și de până la 90% la consultații, obturații dentare, albiri profesionale, fluorizări sau sigilări de șanțuri și fosete, potrivit unui comunicat de presă transmis Economica.net.

12 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Campania începe vineri, 15 noiembrie, la miezul nopții, şi se încheie duminică, 18 noiembrie, la ora 23:59. Produsele pot fi achiziționate din magazinul online al clinicii.

„Cele mai accesate produse şi servicii sunt cele de implantologie. În acest context, am gândit propunerea din acest an. Venim în sprijijul pacienților cu reduceri substanțiale la cele mai solicitate implanturi dentare, prețul de achiziție fiind de câteva sute de lei. Nu sunt singurele propuneri. Cu scopul prevenirii problemelor stomatologice, mai ales la copii, acoperim un pachet de servicii dedicate celor mici", susține dr. Cristian Irimia, medic stomatolog.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei Black Friday sunt disponibile în toate cele cinci clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei, Compozitorilor şi 1 Decembrie 1918. Iar cererea crește de la an la an, spun reprezentanții clinicii.

„Dacă ar fi să ne raportăm la cifrele din anii trecuți, ne aşteptăm şi anul acesta la o creştere a vânzărilor cu aproape un sfert, comparativ cu 2018", afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog şi acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Clinicile ABC Eurodent au fost primele din Europa care au organizat o campanie de Black Friday pentru servicii stomatologice, în 2012.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO