Black Friday 2022: Fashion Days intră în campania de reduceri a anului luni, 7 noiembrie, cu un stoc în valoare de 270 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut

Fashion Days, liderul pieței online de fashion, parte a grupului Dante International ca și eMag, va organiza campania de reduceri Black Friday în perioada 7-13 noiembrie. Compania are stocuri în valoare de 270 de milioane de lei, cu 17% peste black friday 2021 și va organiza campania, pentru prima dată, pe toate cele trei piețe unde operează: România, Bulgaria și Ungaria. Reducerile vor fi la peste 80% dintre produse.
Alina Stanciu - joi, 03 nov. 2022, 13:08
Black Friday 2022: Fashion Days intră în campania de reduceri a anului luni, 7 noiembrie, cu un stoc în valoare de 270 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut

Fashion Days va începe campania de Black Friday, pe 7 noiembrie, în jurul orei 7 dimineața, atât în România cât și pe celelate două piețe în care activează: Bulgaria și Ungaria. Stocul  este în valoare de 270 de milioane de lei, iar în campanie vor intra  peste  550 dintre cele mai cunoscute mărci internaționale, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner. Per total, vor fi discounturi la peste două milioane de articole.

Peste 80% din ofertă va avea prețul cel mai mic decât cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, iar peste 75% din ofertă va avea un preț mai mic decât cel mai mic preț din ultimele 60 de zile. „Majoritatea produselor din stocul pentru sezonul  de iarna va fi la reducere. Vom repeta poveştile de succes de anul trecut”, a declarat Robert Berza, CEO Fashion Days.

De asemenea, în premieră pentru campaniile Black Friday Fashion Days, posesorii Genius vor avea în plus față de clienții fără Genius un discount de 10% la o selecție de produse premium. Printre acestea se numără UGG, Liu JO, Guess, Mango, M&S, Pinko, Off-White.

Livrarea va fi gratuită în easybox, există varianta de retur în 60 de zile iar cei care apelează la serviciul dressing room au posibilitatea de a plăti în patru rate fără dobândă.

Fashion Days va oferi clienților și posibilitatea de a efectua plăți în patru rate prin Dressing Room – serviciu lansat în premieră anul acesta de Fashion Days. Clienții pot verifica în prealabil eligibilitatea pentru acest serviciu dacă sunt logați în contul Fashion Days și au un card salvat în platformă.

Branduri de top cu cele mai bune oferte de Black Friday: Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Marella, EA7 , UGG, Nike.

Branduri premium noi în oferta de Black Friday: Off White, Palm Angels, Golden Goose, Alexander McQueen, Nautica.

Branduri din Romanian Corner: Alina Cernătescu, RESENSE, Condur by Alexandru, Gerali, BAROCCA, Antonia M, UNDRESS, Couture de Marie, A&A Vesa, Monarh, Instinctive, Acob a porter, Cactus the Brand, Minionette.

Black Friday 2022 – prețuri începând de la:

Pentru femei și copii:

  • Jachete și veste – 119 RON
  • Ceasuri – 99 RON
  • Tricouri – 29,99 RON
  • Ghete de piele – 199 RON
  • Genți – 99 RON
  • Pantofi sport – 99 RON

Pentru bărbați:

  • Ceasuri – 199 RON
  • Jachete și veste – 159 RON
  • Încălțăminte sport – 159 RON
  • Ghete de piele – 239 RON
  • Tricouri – 49 RON
  • Pantofi sport – 139 RON

Miza: vânzări de 25 de milioane de euro într-o săptămână

În ceea ce privește vânzările, compania estimează că românii vor plasa comenzi în valoare de 25 de milioane de euro, cu aproximativ 20% peste campania de anul trecut. În Bulgaria creșterea estimată este de 30%. „În Bulgaria, același eveniment ar trebui să genereze o creștere de peste 30% față de anul trecut. Vor avea acces la un stoc care în valoare va fi pentru ei mai mare decât creșterea de 17% din România. Ungaria este o piață mult mai competitivă și ne propunem pur și simplu un  break even”, a mai declarat CEO-ul Fashion Days.

„Pentru ediția de anul acesta a Black Friday, desfășurată între 7 – 13 noiembrie, am pregătit pentru clienți cele mai multe  reduceri din an, la peste 80% dintre produse, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum. Cu oferta de anul acesta estimăm o creștere a numărului de comenzi de aproximativ 15% comparativ cu anul trecut și ne așteptăm la un buget mediu alocat de clienți în valoare de 485 lei. Totodată, bazându-ne și pe experiența edițiilor anterioare,  peste 75%  din valoarea comenzilor va fi generată prin aplicația mobilă, iar prima oră va atinge vârful numărului de comenzi, datorită numeroaselor deal-uri, de neratat, pe care această ediție le oferă și care se epuizează în primele 60 de minute.” a mai declarat  Berza.

 

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...