BLACK FRIDAY a început. Altex a furat startul. Vezi reducerile

BLACK FRIDAY 2014 Altex, cel mai mare retailer electroIT din România, a demarat astăzi campania de reduceri promoţionale Black Friday. În mod tradiţional, Vinerea Neagră este organizată în ultimul weekend din luna noiembrie. Reducerile sunt de până la 70%.
Economica.net - joi, 13 nov. 2014, 11:46
BLACK FRIDAY a început. Altex a furat startul. Vezi reducerile

BLACK FRIDAY 2014 Altex, numărul unu pe piaţa electroIT din România din punct de vedere al cifrei de afaceri, desfăşoară începând de astăzi o campanie promoţioanlă sub numele „Black Friday”. În mod tradiţional, Vinerea Neagră se organizează în ultimul weekend din noiembrie, pentru a marca trecerea oficială către decembrie, luna cadourilor.

Campania organizată de Altex se desfăşoară în mediul online, în perioada 13-16 noiembrie, şi presupune reduceri de până la 70% la peste 1.000 de produse.

Reducerile la televizoare pleacă de  100 de lei şi ajung până la 6.000 de lei. Cel mai ieftin televizor costă, la Altex, 399 de lei, si este un LED marca Vortex cu diagonala de 48 cm.

Reduceri de 500 de lei sunt vizibile pentru televizoarele din segmentul de preţ 1.000-2.000 de lei (diagoale de peste 80 cm, unele FullHD). Cea mai mare reducere, de 6.000 de lei, se aplică la un televizor Samsung LED curbat Smart Ultra HD 3D, 163 cm. Noul preţ este de 12.000 de lei.

Reducerile la telefoane ajung până la 450 de lei. Spre exemplu Samsung Galaxy S5 costă 2.049,90 de lei 

Cel mai ieftin laptop este un model  ACER Aspire ES1-512-C39M – 799,9 lei . Reducerile pleacă de la 100 de lei şi ajung până la 840 de lei.

Puteţi vedea oferta completă de Black Friday a Altex aici

eMAG organizează Black Friday cu 450.000 de produse la promoție

evoMAG pune la bătaie 20.000 de produse de Black Friday

Ce au reclamat clienţii de BLACK FRIDAY şi ce vă sfătuieşte ANPC

MarketOnline.ro dă startul Black Friday pe 21 noiembrie

 

Ştirea se actualizează

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...