1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

A început Black Friday la Altex şi Media Galaxy. Reduceri "și de peste 50%"

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, începe joi, 29 octombrie, în toate magazinele Altex şi Media Galaxy, dar și online, campania de reduceri Black Friday. Campania durează cinci săptămâni.

28 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Retailerul electroIT Altex intră de joi, 29 octombrie, în campania Black Friday, care va dura până pe 2 decembrie, potrivit unui anunț al companiei. Reducerile vor fi atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, cât și online pe www.altex.ro şi www.mediagalaxy.ro și pot ajunge și la peste 50%, la toate categoriile de produse pe care retailer-ul le comercializează. (electrocasnice mici și mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice etc.).

În contextul actual, în care respectarea distanțării sociale este necesară, retailer-ul a extins perioada de campanie până la cinci săptămâni (29 octombrie – 2 decembrie).

„Trecem printr-o perioadă atipică, iar sănătatea și siguranța clienților si angajatilor noștri este prioritară. De aceea am decis ca anul acesta să desfășurăm promoțiile de Black Friday pe o perioadă mai lungă, pentru ca oamenii să aibă timp suficient să aleagă produsele de care au nevoie. Cu garanția că avem stocuri suficiente în magazine și depozite și o gamă variată de produse la reduceri mari, invităm clienții să intre pe site sau să vină în oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex și Media Galaxy din țară pentru a vedea, testa și alege produsul potrivit în siguranță. Clienții pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutăm, totodată, inițiativa retailerilor care, la rândul lor, au luat decizia, să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o perioadă de timp extinsă pentru cumparaturi”, a declarat Raul Filip, Director Achizitii, Altex România.

Retailerul susține că a fost afectat de criza covid în ceea ce privește aprovizionarea de pe piața externă, dar că "depune toate eforturile pentru a asigura o bună disponibilitate de stocuri, chiar pe categorii de produse unde cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranziției la work from home și la școala online: laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, telefoane smart, rutere wireless, camere web".

În ceea ce privește metodele de protecție din magazine, Altex a luat la nivelul întregii rețele următoarele măsuri:

•         Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;

•         Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);

•         Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

•         Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

•         În magazine au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

 Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară.

Startul campaniei Black Friday a fost dat de Flanco, care a anunțat că va avea reduceri în perioada 23 octombrie -30 noiembrie.

În mod tradițional, Black Friday se organizează o singură zi, în ultima vineri a lunii noiembrie.

Prima campanie Black Friday din România a fost organizată în 2011.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO