Black Friday la Altex. Retailerul intră în ultimul val al campaniei, cu discounturi de până la 40%

Altex, liderul pieței de retail din România, anunță reduceri de până la 40% în ultimul val al campaniei de Black Friday, care va dura până pe 23 noiembrie.
Alina Stanciu - joi, 17 nov. 2022, 10:27
Black Friday la Altex. Retailerul intră în ultimul val al campaniei, cu discounturi de până la 40%

Retailerul electroIT Altex a intrat astăzi, 17 noiembrie, în ultimul val de reduceri de Black Friday, cu discounturi de până la 40%, potrivit unui comunicat al companiei.

Vor fi reduceri de până la 40% la mobilier, sanitare și bricolaj, de până la 35% la produsele din gama electrocasnicelor mici și veselă, dar și telefoanele, tabletele, smartwatchurile și accesoriile mobile. Laptopurile, sisteme PC, monitoarele și imprimante, dar și produsele de gaming vor fi reduse până la 30%.

Discounturi de până la 25% se regăsesc la produsele din categoria auto, electronică și anvelope, dar și la produsele din gama de beauty și cosmetice. Tot în valul 4 de Black Friday la Altex și Media Galaxy, televizoarele, produsele audio-video, dar și produsele de întreținerea casei beneficiază de reduceri de până la 20%.

Câteva dintre cele mai atractive oferte disponibile de joi, 17 noiembrie sunt pentru un televizor Philips LED UHD ce va avea o reducere de 800 lei, de la 2.800 lei la 1.999 lei și o trotinetă electrică Myria City Travaller Titan care va avea tot o reducere de 800 lei și un preț nou de 2.799 lei.

Discounturile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex.

Și în ultimul val al campaniei de Black Friday clienții au opțiunea de a achiziționa produsele preferate în rate, fie rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Cele mai căutate produse de Black Friday

Până acum, mai cumpărată categorie de produse, în campania de Black Friday, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, urmată de televizoarele ultraHD și laptopurile, care au încheiat topul listei de cumpărături.

Tot pe lista de cumpărături a românilor s-au aflat și produsele din categoria electrocasnicelor mari, mașini de spălat rufe și aparate frigorifice, dar și produsele din categoriia comunicații, precum smartwatchurile. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în preferințele clienților.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară.

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...