Black Friday la Fashion Days are loc între 6-12 noiembrie și vine cu reduceri de până la 80%. Retailerul se așteaptă la comenzi de 70 de milioane de lei fără TVA doar în prima zi

Campania de Black Friday la Fashion Days are loc între 6-12 noiembrie și vine cu reduceri de până la 80%, a anunțat compania în cadrul unei conferințe de presă. Valoarea stocului disponibil atinge un nou record de 280 de milioane de lei.
Alina Stanciu - joi, 02 nov. 2023, 12:01
Black Friday la Fashion Days are loc între 6-12 noiembrie și vine cu reduceri de până la 80%. Retailerul se așteaptă la comenzi de 70 de milioane de lei fără TVA doar în prima zi

Fashion Days promite cele mai mari reduceri din an în campania de Black Friday ediția 2023. Două milioane de articole vor fi la prețuri reduse în perioada 6-12 noiembrie. Campania va începe de dimineață, între 6:30  și 7:30, puțin mai devreme pentru cei care au aplicația descărcată, dar retailerul nu va comunica ora exactă. Oferta este de la  peste 700 dintre cele mai cunoscute branduri, iar valoarea stocului disponibil atinge un nou record de 280 de milioane de lei.

De asemenea, potrivit retailerului, două treimi dintre comenzile Fashion Days de Black Friday vor ajunge la clienți până în weekend, aceștia fiind încurajați să comande cu livrarea în cele peste 4.000 de lockere easybox din țară.

De asemenea, pentru cei mai activi clienți Fashion Days, există posibilitatea de a primi banii înapoi în cont în doar 30 de minute de la predarea produselor returnate.

„Vrem să păstrăm calitatea livrării. Sigur, nu o vom putea asigura livrarea ca de obicei, a doua zi”, a declarat Robert Berza, general manager Fashion Days.

Pentru cei care fac parte din programul de loialitate Genius, unele produse vor avea o reducere suplimentară de 10%. În plus, peste 70% produsele din stoc vor fi la cele mai bune prețuri din an.

În Dressing Room se poate face plata în patru rate fără dobândă cu bugetul disponibil în My Wallet. Clienții care au Wallet pe eMAG se pot loga cu contul eMAG pentru a-și activa serviciul Dressing Room, cu care au posibilitatea de a plăti în 4 rate fără dobândă.

“Black Friday are în acest an, conform studiului Kantar, premisele pentru a fi un record absolut pentru shoppingul online de fashion, iar rețeta noastră e atât cunoscută clar de client, cât și una de succes: majoritatea produselor au cele mai bune prețuri din ultimele 365 de zile și două treimi dintre comenzi ajung la cumpărători până în weekend. Pentru volumele formidabile generate de acest festival de cumpărături, românii pur și simplu nu au o ofertă mai bună, atât la nivel de livrare și retur, cât și pentru branduri de top la prețuri unice în an”, a mai declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Clienții care au Wallet pe eMAG se pot loga cu contul eMAG pentru a-și activa serviciul Dressing Room, cu care au posibilitatea de a plăti în 4 rate fără dobândă. De asemenea, sunt sute de mii de români care au deja serviciul Wallet/Dressing Room activ, dar pentru a-l folosi în acest Black Friday este necesară salvarea cardului de debit în contul de client.

Câteva dintre ofertele Fashion Days de Black Friday :

 

Ofertă Preț Black Friday Discount din cel mai mic preț din ultimele 30 de zile
Geacă Trespass   99,99 Lei 73,8%
Pantofi sport Puma 189,99 Lei 61,8%
Geantă Love Moschino 419,99 Lei 58,8%
Pantofi Karl Lagerfeld 529,99 Lei 54,9%
Ghete UGG 521,99 Lei 41,6%
Geacă Columbia                389,99 Lei 53,5%
Cizme Guess                419,99 Lei  50,6%
Cizme Moon Boot 489,99 Lei 47,0%
Geacă Nike                289,99 Lei  39,5%

 

Black Friday 2023 Prețuri începând de la:

  • Jachete – de la 99,99 lei
  • Bocanci & ghete – de la 149,99
  • Pantofi sport – de la 99,99
  • Genți – de la 69,99

Brandurile cu cele mai mari discount-uri de Black Friday 2023:

  • Până la – 55%: Levi’s, Karl Lagerfeld, Guess
  • Până la – 53%: Puma
  • Până la – 45%: Calvin Klein Jeans, Nike
  • Până la – 43%: Hugo, Columbia
  • Până la – 40%: UGG, Tommy Jeans

 

Vânzări de 70 de milioane de lei în prima zi. Coșul mediu, 500 de lei. 

În ceea ce privește targetul de vânzări, compania care face parte din grupul eMag estimează comenzi în valoare de aproximativ 70 de milioane de lei fără TVA, în România, în prima zi. Anul trecut, în prima zi de Black Friday retailerul a vândut sub 60 de milioane de lei. Cât despre întregul an fiscal care în cazul Fashion Days este între 31 martie 2023- 1 aprilie 2024, compania mizează pe 820-850 de milioane de lei fărră TVA, în România.

„Coșul mediu se va duce spre aproximativ 500 de lei. Valoarea medie a produsului mai crește ( față de anul trecut n.red) o parte datorită premiumizării ( tendinței clienților de a cumpăra branduri mai scumpe),  o parte din cauza inflației. Ca target, credem că vom avea cel puțin 9% mai multe vizite pe durata aceluiași eveniment, cel puțin cu 11% mai multe comenzi și  credem că vom avea vânzări cu cel puțin cu 20% în plus pe tot evenimentul”, a declarat Robert Berza, general manager Fashion Days.

Fashion Days este liderul pieței online de fashion, deținut de grupul Dante Internațional care operează eMag.

 

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...