Black Friday: Vezi cu ce oferte vin F64 Studio, PC Garage, evoMAG

Patronul PC Fun, Electrofun şi PC Garage vede în Black Friday un eveniment social în sine, evoMAG aduce reduceri de până la 70%, la F64 ai reduceri de până la 50%
Ionut Tudorica - joi, 22 nov. 2012, 13:52
Black Friday: Vezi cu ce oferte vin F64 Studio, PC Garage, evoMAG

Patronul PC Fun, Electrofun şi PC Garage vede în Black Friday un eveniment social în sine

“Estimăm ca vor fi creşteri mai mari decât anul trecut in aceeaşi perioadă, pe fondul unei pregătiri mai bune a retailerilor şi a unui interes în creştere pentru reduceri şi promoţii al cumpărătorilor.Există o atractivitate în crestere pentru clienţi, atât în ceea ce priveşte beneficiile nete ale acestora rezultate din ofertele speciale, cât şi pentru fenomenul social în sine, care ne face să ne simţim cu adevărat parte a unui ecosistem global modern, bazat pe comunicare şi tranzacţionare prin Internet”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Marius Ghenea, preşedintele Fit Distribution, acţionarul majoritar al PC FunElecroFun şi PC Garage.

evoMAG aduce reduceri de până la 70%

“Anul acesta clienţii evoMAG vor regăsi în magazinul nostru în ziua de 23 noiembrie reduceri de până la 70% la sute de modele, iar vânzările din Black Friday vor avea cuantumul vânzărilor pe o săptămână.  Cu siguranţă românii sunt mult mai receptivi faţă de anul trecut, iar noi suntem mai bine pregătiţi având deja experienţa evenimentului de anul trecut, care pentru evoMAG a fost un succes”, a declarat Mihai Pătraşcu, general manager al evoMAG.

Potrivit acestuia, românii au arătat mereu un apetit ridicat pentru tehniologie.” Estimez că produsele cele mai căutate vor fi device-urile mobile (telefoane, tablete şi laptopuri), dar şi televizoarele care în ultimii ani au depăşit funcţionalitatea clasică de acum mulţi ani”, a mai spus Pătraşcu.

Discounturi de până la 70% va avea pe 23 noiembrie şi retailerul online de ceasuri de lux, WatchShop. magazinul va tăia din preţuri la peste 10 mărci de ceasuri, aceasta fiind prima dată în România când un retailer online dedicat ceasurilor de lux decide să participe la o campanie de talia Black Friday.

De Black Friday, la F64 ai reduceri de până la 50%

F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto din România, se alătură campaniei Black Friday cu o serie de reduceri semnificative pentru toate categoriile de produse. F64 propune reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi.

Reducerile se vor aplica atât aparatelor foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end. Totodată, se vor aplica reduceri şi la aparatelor mirrorless, una dintre categoriile de echipamente cele mai căutate datorită dimensiunilor compacte şi performanţelor excelente, tot mai apropiate de cele ale DSLR-urilor. Nu vor fi uitate nici accesoriile, de la trepiede până la lumini şi fundaluri de studio.

“F64 propune în mod frecvent reduceri la diverse categorii de produse. Dacă anul trecut am preferat să avem o campanie de reduceri în ziua de 11.11.2011, când toate produsele au beneficiat de 11% reducere, anul acesta am hotărât să ne alăturăm inițiativei Black Friday. Am pregătit deja stocul, avem mii de unităţi care vor beneficia de reduceri. Acţiunea de anul trecut a fost un real succes pentru noi, ne dorim ca anul acesta să depăşim rezultatele din 2011.” Marian Alecsiu, general manager F64 Studio.

În campania Black Friday la F64 Studio sunt incluse echipamente de la producători precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, , Lowepro, Crumpler, Kata și Think Tank Photo.

Pentru Black Friday, F64 Studio estimeazaă o creştere cu 100% a vânzărilor comparativ cu o zi de vineri obişnuită şi o creştere semnificativă a traficului pe site.

Te-ar mai putea interesa și
Pentru 1 din 2 români, principala preocupare financiară este acoperirea cheltuielilor de bază – studiu
Pentru 1 din 2 români, principala preocupare financiară este acoperirea cheltuielilor de bază – studiu
Pentru 1 din 2 români, cheltuielile de bază sunt principala preocupare când vine vorba de situaţia personală, iar printre cele mai mari îngrijorări pentru tinerii din România se află nivelul......
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Ciolacu: Avem în plan ca până la sfârşitul anului să avem o aderare completă la Schengen
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Timişoara, la inaugurarea unui terminal al Aeroportului Internaţional, că ...
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6
Metrorex informează că va fi restricționată circulația în Pasajul Băneasa pentru lucrări topografice la viitoarea ...
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților auto. Ce trebuie să facă autoritățile ca să luăm banii
România va primi 6 miliarde de euro pentru a atenua impactul viitoarei taxe pe carbon în prețul gazelor și al carburanților ...
România va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai Fondului Social pentru Climă, ceea ce va crea o oportunitate semnificativă ...