1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Blănculescu despre închiderea Oltchim: nimic nu este sigur

Ionel Blănculescu, secretarul executiv al Consiliului Consultativ pentru Mediul de Afaceri, a declarat într-un interviu pentru România TV că nimic nu este sigur în ceea ce priveşte posibilitate ca Oltchim să fie închis.

29 sep, 2012 | | ECONOMICA.net

"Nu se poate pune problema închiderii Oltchim. Oltchim nu se închide", a declarat Ionel Blănculescu, secretarul executiv al Consiliului Consultativ pentru Mediul de Afaceri la România TV. Întrebat însă de reporterul România TV dacă este sigur de aceste afirmaţii, Blănculescu a spus că  "un singur lucru este sigur, că nimic nu-i sigur". El a vorbit în calitatea unui "constructor de business cu 4.000 de companii în această ţară şi cu restructurări de succes în toată ţara", după cum s-a descris chiar secretarul executiv.

Blănculescu a mai declarat că începând de luni, de la ora 16 sau 17, se reia procedura de privatizare, care va dura 9 luni de zile.

Fostul director al Oltchim susţine însă că oprirea combinatului Oltchim "ar fi cea mai mare greşeală

Amintim că negocierile dintre Dan Diaconescu şi Guvern pe marginea privatizării Oltchim au eşuat vineri, după mai multe runde de negocieri. Dan Diaconescu a declarat vineri seara, la ieşirea din sediul Ministerului Economiei, că oferă Guvernului un termen de 48 de ore pentru a găsi o soluţie pentru ca acesta să plătească salariile muncitorilor din combinat. El i-a acuzat pe guvernanţi că nu vor să-i ia banii. "Am un extras de cont care atestă că avem banii", a spus Dan Diaconescu. 
loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO